През 2018 г. журналистът Недялко Недялков е бил заплашван и

...
През 2018 г. журналистът Недялко Недялков е бил заплашван и
Коментари Харесай

Божков предлагал сак с пари, за да не се отразява Валери Симеонов

През 2018 година журналистът Недялко Недялков е бил заплашван и притискан от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да не отразява Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за желаните промени в хазарта. „ В противоположен случай ще ти се случат доста неприятни неща. Или взимаш от прилежащата стая сак с пари “.

Информацията за грозната сцена бе изнесена от Недялко Недялков нощес в предаването „ Дискусионно студио “ на ТВ СКАТ, осведомят от пресцентъра на НФСБ.

Според неговия роман незабавно след първите му изявленията на тематика
хазарт с Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е бил поканен на среща в кабинета на господин Божков в „ Нове холдинг “. По думите на Недялков срещата е минала със закани, целящи да не се дава естрада на Симеонов.

Валери Симеонов разкри защо е теглил парите си Божков

Недялко Недялко осведоми още, че са му посочени два разновидността: „ Първият – неприятен: че може да ми се случат доста неприятни неща. Вторият – добър: в прилежащата стая ме чака сак с пари “.

Припомняме ви, че Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и бизнеса му, които се осмели да направи Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и брат му Боян Найденов  Боян Найденов Боян Найденов е роден в София. Боян Найденов и брат му Цветомир Найденов стартират фамилен бизнес с. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов. Срещу скандалния предприемач има повдигнати 18 обвинявания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР