През 2018-а редица родни знаменитости минаха под венчилото. Безспорно най-запомнящи

...
През 2018-а редица родни знаменитости минаха под венчилото. Безспорно най-запомнящи
Коментари Харесай

Емилия и Милянкова крият до последно сватбите си, Калки, Глория и Димчо с морски купони и още...

През 2018-а редица родни звезди минаха под венчилото. Безспорно най-запомнящи са морските сватби, които подвигнаха световноизвестната моделка Глория Петкова, рапърът Димчо и музикантът и артист Коцето Калки, написа Телеграф.

Глория Петкова и сътрудникът й Методи подвигнаха женитба за знамение и приказ в резиденция „ Евксиноград “, край Варна на 11-ти май. „ Сватбата беше чудесна. Чувствам се ужасно. Малко съм изморена, макар че си легнах рано. Всичко беше необикновено – храната, гостите, музиката... Имахме си бар и празненство, знаех кой какво ми е подготвил “, показа пред „ Телеграф “ ден по-късно омъжената моделка. Сватбеното им празненство е било в стеснен кръг, а за атмосферата са се погрижили експерти, които напълно за изпълнили желанията на булката. Методи имал отношение само към музиката, която била класическа и джаз.  Храната също била избор на някогашната брадърка, която се съобразила с усетите на присъстващите посетители. Партито траяло в градината, където бил издигнат бар, с аспект към морето. Красавицата се омъжи бременна, а преди броени дни подари мъжа на живота си с дъщеричка, носеща прелестното име Анабел.

Варненският рапър Димчо също се ожени за дългогодишната си половинка Веселина Стоянова, която искрено призна, че сама е подготвила всичко за сватбеното празненство. Меломаните споделиха общо мнение, че това е една от най-елегантните сватби, които са виждали досега. Съвсем прясно семейство е това на Коцето Калки, който се ожени за приятелката си и майка на детето му – Мартина. Двамата се врекоха във честност на изискана гала на плажа. Младоженците взеха решение да провеждат сватбата на остров „ Света Анастасия " край Бургас, където поканиха най-близките си хора, с цел да отпразнуват мотива. Те не избягаха от традицията и заложиха на белия цвят за най-щастливия ден в живота им. Мартина, с която той има връзка от 9 години бе заложила на дълга бяла рокля, а Калки също бе избрал да облече бял костюм и бяла риза за мотива. За хубавата вест стана ясно от обществените мрежи, където се появиха клипове и фотоси на младоженците, направени от техните посетители, измежду които най-активна бе водещата и модел Гери Дончева. Сватбата бе снимана и с дрон, с цел да бъде запечатана цялата хубост на българския остров.

Тайна органиация за огромния ден направиха поп-фолк изпълнителката Емилия и актрисата Ирена Милянкова. Eмилия ce oмъжи зa втopи път. Bъпpeĸи чe пoвeчe oт 10 гoдини живя c Koĸo Динeв, изпълнитeлĸaтa тaĸa и нe гo зaвeдe дo oлтapa. Πeвицaтa oбaчe oт paз ĸaзa „ Дa “ нa нoвaтa изгopa Жopж Бaшyp и тo caмo няĸoлĸo мeceцa cлeд зaпoзнaнcтвoтo им и кончината на сина му Феди Башур, който почина в трагична злополука автомагистрала „ Тракия ”.Cвaтбaтa бe плaниpaнa имeннo зa cpeдaтa нa лятoтo, нo дo пocлeднo ниĸoй нe oчaĸвaшe, чe нaиcтинa щe ce oмъжи. Емилия и Башур почерпиха гостите с бира и пица, а по-късно означиха, че тържество не е имало, или най-малко не е било шумно. През август пък „ да “ на обичания сподели Милянкова. Манекенката смени семейството си в обществената мрежа Facebook на Чолакова. Така тя се похвали, че е предходна под венчило с предприемача Никола Чолаков. Двамата са дружно от три години, когато ги събира общата им работа в бизнеса с недвижими парцели.В момента, влюбените, които решили да не подвигат звук към тържеството,  отглеждат 8 деца – 6 биологични и 2 доведени. Едва доскоро повече от месец Милянкова роди втората им обща щерка – Лилия. Никола и Ирена имат и по-голяма щерка – Виктория, която е на две годинки. Манекенката има и четири деца от предходния си брак с Росен Чолов – Чолата. Новият мъж на манекенката пък има две огромни деца от предходната си връзка.

Влади Ампов – Графа кумува на китариста си Георги Янев, който има дългогодишна връзка с носителката на купата Мис България 2003 Райна Налджиева. На сватбата гостите танцуваха под ритмите на частите на Мария Илиева. Красавицата съумя да изненада гостите с национален танц, тя е част от ансабъл „ Българе “ и дружно със свои сътрудници показа уменията си. Легендарната актриса Анна Мария-Гюзелева омъжи щерка си Адриана . Декорът на сватбеното празненство бе в два цвята – бяло и златисто. Очарователната младоженка смени два тоалета. В бяло грееха и множеството от гостите. Мис България 2013 Нанси Карабойчева се омъжи за волейболиста Добромир Димитров. Приказната женитба се състоя в родния град на двамата - Пазарджик. Присъстваха близо стотина посетители, които се забавляваха до ранни зори на блестящото празненство. " Най-прекрасният ден за нас! Благодарим на фамилиите си, кумовете, шаферките и шаферите, на всички другари, които са за следващ път до нас! Обичаме ви! ", написа Нанси, променяйки семейството си на Димитрова.

Биляна Андрончева от Трио Сопрано сподели „ да “ на своя фаворит Любомир Джалев. „ Темата на сватбата бе Париж. И това не е инцидентно, тъй като и аз, и Любо сме влюбени в този град. Беше обич от пръв взор по време на нашето странствуване напролет. Айфеловата кула е нашето обичано място, на което се почувствахме най-романтично и уютно. Затова взехме решение дребни статуетки на този знак да красят масите на нашето празненство “, споделя булката. Биляна и Любо се венчаха на изнесен обред в Градската градина в Пловдив.Билянa Дoл и Baлepи Бoжинoв cъбpaxa пoглeдитe c визия нa cвaтбaтa нa cecтpaтa нa cpъбĸинятa. Бpюнeтĸaтa и poдният плeйбoй cпoдeлиxa cнимĸи oт щacтливoтo ceмeйнo cъбитиe в обществената мрежа Инстаграм, а феновете им споделиха общо мнение, че наподобяват ужасно.

Надежда Георгиева, позната от втория сезон на „ Фермата “, се омъжи . След като при започване на юли тя стана майка на момиченце, преди дни сбъдна и фантазията си да бъде младоженка и да има женитба като в приказките. Надежда сподели заветното „ да “ на половинката си Георги пред близки и другари във вила във Вакарел.Тя описа, че организацията на събитието е била в рамките единствено на две седмици, а за нея й е оказал помощ брачен сътрудник. В шатрата, в която минало празненството, всичко било декорирано в черно, бяло и малко златно, а красивата панорама разплакала булката. Това обаче не били единствените сълзи от неспокойствие за младото семейство. Победителят от позабравеното риалити „ Стар академи “ Марин Йончев също подвигна женитба в родния си град Пловдив. Тенорът, който е брат на фамозната оперна певица Соня Йончева, се врече във безконечна честност на годеницата си Николая.30-годишният брат на Йончева също е оперен артист. Двамата с половинката му живеят в Женева. Кирил Симеонов, прочут поради присъединяване и в риалити формата Биг Брадър се ожени през вчерашния ден. Мачото, който твърдеше, че не съществува жена, която да го впечатли явно най-сетне си е намерил майстора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР