През 2018-а имахме няколко специални събития, свързани с Луната и

...
През 2018-а имахме няколко специални събития, свързани с Луната и
Коментари Харесай

Кои дни през 2019-а ще ни подложат на изпитание според пълнолунието

През 2018-а имахме няколко специфични събития, свързани с Луната и до момента в който някои хора не могат да се оплачат от нейното въздействие върху страстите им, то други имат съществени терзания всякога, щом чуят думата пълнолуние. През миналата година станахме очевидци на доста събития с централизация на лунна сила – затъмнения, суперлуни, пълнолуния и съществени ретроградни интервали. През 2019-а година също може да чакаме тествания, свързани с луната – суперлуна, синя луна и още доста забавни събития ни предстоят.

За да се подготвим за бъдещите тествания взехме решение да проверим по кое време ще бъдат сериозните дни през 2019-а.

19 февруари – Снежна луна

През февруари ни чака ново сензитивно събитие, а точно така наречен Снежна луна, чийто пик е в интервала на Девата, знакът на усилената, сериозна и тежка работа, както и на саможертвата. В този ден може да се натоварим доста, даже прекомерно. Възможно е да поемем виновност за избрани спорове, даже повече, в сравнение с заслужаваме.

За да създадат нещата още по-сложни, в този интервал Меркурий и Нептун се срещат една друга в контраст на Луната, което допуска, че ще сме по-податливи на измами, неистини и заблуди. Препоръчително е в този ден да се вслушвате повече в интуицията си, даже и да е нещо, което не ви харесва.

В напъните си да се задържите крепко стъпили на земята, ще ви помогне Марс, планетата на решителните дейности. Ако сте разколебани сред два избора, Снежната Луна сигурно ще ви насочи към практическото решение. Може да не наподобява по този начин вълнуващо, само че това е вярната пътека.

21 март – Червеева луна

Пълнолунието през Март ще бъде още една суперлуна, а такива ще имаме 3 през годината. Това значи освен, че Луната ще е най-пълна в своя лунарен цикъл, само че и ще е допустимо най-близо до Земята. Както може и да предположите, това ще окаже въздействие и върху нас.

Тази суперлуна е наречена Червеева луна (Worm Moon), защото нормално съответствува с пролетта. Тъй като пикът на Луната ще бъде във Везни, срещуположният знак на Овена, Луната ще ни подложи на провокации, свързани с любовните взаимоотношения. Помислете за слаби и уязвими места във вашия брак или интимна връзка, както и бизнес връзки или доста близки другарства. Те ще изплуват на повърхността по метод, който предизвика и двама ви да действате. Затова е добре да се опитате да сте на една страница в този миг.

Това може да се окаже сложна задача, защото Меркурий ще бъде назадничав и в срещуположна на Луната позиция. Меркурий дава отговор за връзките и мисленето, по тази причина доста от нас ще срещнат усложнение да бъдат разбрани вярно и няма да е елементарно да излагаме съответно причините си.

19 май – Цветна луна

Пълнолунието през май ще е така наречен Синя луна, което значи, че е третото пълнолуние за сезона. Също по този начин се назовава и Цветна луна, което може да звучи сладко и почтено, само че защото ще се намира в Скорпион, който е знакът на мрачните стремежи и трансформациите, ще бъде сериозен ден за мнозина.

Лунните събития в Скорпион постоянно ни водят към едни по-дълбоки прекарвания и чувства. Тази луна ще ни окуражи да помислим върху нашите дългогодишни дейности и занимания и да се запитаме дали ни правят добра работа. Много постоянно отговорът е не. В същото време Меркурий, Венера и Уран са против Луната, представлявайки нашето схващане, нашето сърце и автентичност. Какъвто и проблем да имате с някое от тях, отговорът ще се корени в това да посрещнете новото и да не се страхувате от него.

17 юли – Розова луна

Пълнолунието през юли е известно като Buck Moon, Розова луна или Гореща луна. Луната ще бъде в Козирог и ще е против Венера, планетата на любовта, хубостта, лукса. Възможно е в този интервал да се усещаме раздвоени сред нещата, които ценим и които можем да си позволим, и нещата, които мощно желаеме да притежаваме, само че наподобяват невъзможни.

За да облекчите това чувство, Луната ще бъде в естетика със Сатурн, Нептун и Плутон, планетите на рестриктивните мерки, блясъка, чувствените стремежи. Това значи, че ще бъдем сполучливи, колкото и продуктивни, и в случай че намерим метод да удовлетворим потребностите си с най-малко старания и терзания, ще приключим интервала на пълнолуние без проблеми и произшествия.

Един лек съвет: Меркурий ще бъде назадничав, по тази причина проверявайте деликатно всички упътвания, описи със съставки на храни, както и текстове и известия.

14 септември – Жътварска луна

Тази луна ще бъде в знака на Риби, знакът на въображението и артистичността. В този интервал страстите ни могат да ни изненадат мощно. Пълнолунието нормално води до кулминационна точка тематики и проблеми, които са били в застой известно време, и следва тяхната развръзка. Но Луната в Риби може да ни накара да се усещаме като че ли сме в някакъв различен свят. Това може да докара както до доста дълбоки и съкровени моменти, по този начин и до мощно деструктивни избори, а от време на време и до двете по едно и също време.

Това надалеч не е неприятна вест. Жътварската луна ще съвпадне с две други планетарни придвижвания: Меркурий и Венера, които навлизат във Везни. Меркурий и Венера управляват метода, по който мислим и метода, по който обичаме, а респективно Везните са знакът на интелектуалната хубост. Това позициониране води до мощно изобретателно изявяване, решителни дейности, печеливши хрумвания. Ако се чувствате прочувствено отнесени, оставете разсъдъкът да ви управлява, а не толкоз страстите. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР