През 2017 година ви разказахме за на света. Сега от легендарната

...
През 2017 година ви разказахме за на
света. Сега от легендарната
Коментари Харесай

Още едно много тъжно Lamborghini

През 2017 година ви разказахме за на света. Сега от именитата компания анонсират, че традицията представител на марката да бъде употребен като Follow-Me (Следвай ме) кола за сигурност на летището в Болоня е продължена, като този път жертвата на ексцентричната работна обстановка е Huracan EVO.

Най-тъжният Huracán EVO ще бъде използван като съпровождащ автомобил, както и за специфични транспортни услуги, на летището Bologna Guglielmo Marconi до 7 януари следващата година.

Lamborghini Huracan EVO е оборудван със система за задвижване и завиване на четирите колела, а моторът му е 5.2 литров с максимална мощ от 640 конски сили и 600 Нм оптимален въртящ миг.

Тежащото 1422 кг Lamborghini Huracan EVO обещава да предложи опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за 9 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е над 325 км/ч. В същото време, за прекъсването от 100 км/ч до 0, на колата са нужни единствено 31.9 метра.

В началото на предходната година, Huracan EVO беше показан и във версия единствено със задно задвижване- , като максималната му мощ беше понижена до 610 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР