„През 2017 година Бойко Борисов ми предложи поста на председател

...
„През 2017 година Бойко Борисов ми предложи поста на председател
Коментари Харесай

Нинова: Не сме във властта заради постовете, те не са пари и коли, а лостове на промяната

„ През 2017 година Бойко Борисов ми предложи поста на ръководител на Народното събрание, с цел да няма съпротива. Тогава казахме – Българска социалистическа партия не се продава и предава, нашата цел бе да се борим против този модел. Ние не сме за постове във властта, колкото и да ни критикувате. За това желая да се обърна към младите сътрудници – постовете не са власт, пари и коли, а лостове за смяна, като ни ги държим в момента”, съобщи вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на разискването за освобождението на Никола Минчев.

Нинова сподели, че са се обособили две ядра – Българска социалистическа партия, Демократична България и Политическа партия, които се борят против статуквото и модела и другите четири партии, които желаят да върнат мафията на власт.

„ Водили сме яростни борби със задкулисието и премиера Борисов. Познаваме им всички обноски. Опитахме се да ни купят, омаскарят, вършиха ми три пъти вътрешнопартиен прелом. Бяха тежки години на съпротива, само че ние издържахме и ще продължим да водим борба за смяната. Виждала съм тежки подиуми в тази зала, само че такова разрушително политическо озверяване не съм виждала. Без грам мисъл какво ще стане на следващия ден, други ден, есента, по какъв начин народът ще преживее зимата. Днес ще промените Минчев, на следващия ден държавното управление,а какво оферирате? Нямате опция!”, сподели Нинова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР