През 2017 година Беър Грил и екипът му заснемат филм

...
През 2017 година Беър Грил и екипът му заснемат филм
Коментари Харесай

Беър Грилс и екипът му ще бъдат глобени заради нарушения в парк Рила

През 2017 година Беър Грил и екипът му снимат филм в предпазения Национален парк " Рила ". Те правят груби нарушавания като палят огън, ловуват и даже плуват в едно от 7 рилски езера, за което ще бъдат санкционирани.

Благоевград

Министерството на околната среда и водите ще наложи на Беър Грилс и екипа му санкция от 5000 до 10 000 лв.. Директорът на народен парк " Рила " заяви, че екипът, който е направил снимането, е подал прелиминарен пример, в който са упоменати какви ще са сцените от кино лентата и дейностите на екипа.
Красимир Андонов- шеф на парк " Рила ": Но на фрагментите от кино лентата ясно се вижда, че се убиват жаби, което се случва на територията на националния парк, покрай Каракашево езеро. Ние сме издавали самостоятелен административен акт, в който са посочени изискванията, при които могат да се снимат филми - ясно е посочено да не се ловува, пали огън. Това са наложителни условия са за осъществяване.
Андонов разяснява, че по време на снимането на кино лентата, чиновници на парковия сектор са придружавали снимачния екип. Когато са открили нарушаване, са издали издали сигнален протокол със наложителни наставления за съблюдаване.
 Беър Грилс застрашен от санкция за еконарушения в Рила Беър Грилс застрашен от санкция за еконарушения в Рила
Установени са нарушавания при снимането на един от филмите на пътешественика Беър Грилс в Рила. Това оповестиха от Министерството на околната среда и во...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР