През 2017 г. в Бодигард на убиеца вече видяхме, че

...
През 2017 г. в Бодигард на убиеца вече видяхме, че
Коментари Харесай

Салма Хайек ще вкара Райън Рейнолдс отново в екшъна

През 2017 година в " Бодигард на килъра " към този момент видяхме, че Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън са рисково добра композиция. И напълно естествено няколко години по-късно ще получим още един филм.

Ще се избият ли Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън

" Бодигард на килъра " ще има и втори филм

В Hitman`s Wife`s Bodyguard Майкъл (Рейнолдс) и Дариус (Джаксън) още веднъж ще се хвърлят в купона, само че този път в центъра ще бъде една мощна и доста рискова жена - Соня (Салма Хайек).

Соня е брачната половинка на Даруис и я видяхме още в първия филм, само че тогава ролята ѝ несъмнено беше доста дребна. Тук обаче нещата ще са разнообразни, тъй като точно тя ще върне Майкъл назад в екшъна.

Защо назад ли? Защото на най-хубавия телохранител му е неразрешено да се занимава с тази специалност. Просто не му се отразява добре. Но е сбъркал като си е помислил, че ще може умерено да се оправи с проблемите си.

Заедно със Соня и Дариус ще се окажат на пътя на изверг (Антонио Бандерас), който като се изключи че желае да мине през тях, има и по-големи зли проекти. Очкава ни много екшън и смешки в жанр Райън Рейнолдс, което е супер.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, имунизацията против COVID-19 и по какъв начин двамата се пошегуваха имунизирането си
Шегата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с имунизирането

Семейство с възприятие за комизъм

По сходство на първия филм и вторият е продуциран от Lionsgate и Millennium, като още веднъж част от фотосите са проведедени в България в Nu Boyana Film Studios.

Hitman`s Wife`s Bodyguard би трябвало да е по кината от 16 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР