През 2017 г. Топлофикация София присъедини към топлопреносната мрежа нови

...
През 2017 г. Топлофикация София присъедини към топлопреносната мрежа нови
Коментари Харесай

Над 1800 нови абонати на Топлофикация София през 2017 г.

През 2017 година " Топлофикация София " причисли към топлопреносната мрежа нови 85 жилищни и офис здания с 1883 клиенти, оповестиха от пресцентъра на сдружението.

София

Потребителско изследване демонстрира, че централизираното топлоснабдяване е желан метод на отопление, тъй като е безвреден, чист, енергоефективен, финансово преференциален и дава отговор на условията за запазване на околната среда. По този метод в края на тази година " Топлофикация София " към този момент има 441 624 клиенти. Около 80 на 100 от тях са заплатили отговорностите си в период.

От топлофикационното сдружение осведомят, че сметките за отопление и топла вода за ноември към този момент са разполагаем на столичани на Интернет страницата на сдружението - www.toplo.bg и в центровете за обслужване на клиенти на " Топлофикация София ". За новия отоплителен сезон ноември е първият цялостен месец с отопление, за разлика от октомври, когато общото стартиране на парното в столицата е почнало на 26.10.2016 година

" Топлофикация София " ЕАД продължава и през този сезон двете бонусни стратегии " Търговска отстъпка " и " Разсрочена преданост ". Първата дава опция на всички лоялни клиенти, които нямат просрочени месечни отговорности, да получат 3 на 100 комерсиална отстъпка, в случай че заплатят дължимата сума до 30-то число на месеца, идващ потреблението.

Втората стратегия е ориентирана към всички клиенти, които нямат просрочени месечни отговорности и избират да заплащат за употребявана топлинна сила на равни месечни вноски - 11 равни вноски и 12-та изравнителна сметка. Онези от тях, които решат да се включат от този отоплителен сезон в програмата, ще получат като бонус 50 на 100 отстъпка от размера на първата си месечна вноска. За клиентите, които издължават сметките си по този метод, компанията е планувала като бонус при заплащане на 10 месечни сметки през интервала в период, единадесетата да бъде с 50 на 100 отстъпка за клиента.

Освен този
бонус всички клиенти, които заплащат на равни месечни вноски и издължат сметката си до 30-то число на месеца, идващ потреблението, получават и плануваното в програмата " Търговска отстъпка " 3-процентно понижение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР