През 2017 г. е бил 325 млн., 2018 и 2019

...
През 2017 г. е бил 325 млн., 2018 и 2019
Коментари Харесай

Терзийски: МФ разследва всички договори на АПИ

" През 2017 година е бил 325 млн., 2018 и 2019 година с Постановление на Министерски съвет към този момент стигат до 500 млн. лв.. Сега сме дали своят вот 1,2 милиарда, има задоволително доста пари. МФ проверява всички контракти и другата седмица ще има резултати. Може да се окаже, че огромен % от договорите на АПИ са поръчвани над рамката, а съществени поправки са минавани като настоящи. Това значи, че има нарушение на закона ". Това съобщи за " Офанзива " зам.-председателят на районната комисия в Народно събрание Йордан Терзийски от " Продължаваме промяната ".

Той сподели информация на бюджетите за настоящи поправки на АПИ в последните години. " Искаме процентът разпределени публични поръчки на една и съща компания да стигне 0. Има цивилизационна бездна сред методите, по които споделят другите водачи - Петков комуникира доста добре с съдружните сътрудници, Европа и целия свят. От друга страна виждам ядосани водачи, които си седят в сараите, Борисов и Трифонов се карат от обществените мрежи ", разяснява депутатът.

Според него ръководещите не се занимава с парламентарна математика. " За нас за доста значими три целта - актуализацията на бюджета, с цел да изплатим обществените ограничения, Законът за енергетиката, с цел да осигурим обезщетенията и промяната в КПКОНПИ. " Ако някой е срещу битката ни с корупцията, да го съобщи ясно. " ИТН " не поддържаха бюджета в районната комисия и той не мина. Това е срещу нарастването на пенсиите и всички антикризисни ограничения ", счита той.

По думите му Политическа партия ще търси поддръжка към предпочитани политики. " Удряме по финансовите потоци и корупционните чадъри. Затова и отпорът е толкоз огромен. Министерските постове в никакъв случай не са били самоцел за един или различен от нас. В обединението имаме колегиални взаимоотношения. Кой ще бъде министър е дребна тематика ", уточни Терзийски. И добави, че Рашков е сполучлив министър, който е посочил воля да се бори с престъпността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР