През 2016г. Надя Крокоева - журналист по професия, но много

...
През 2016г. Надя Крокоева - журналист по професия, но много
Коментари Харесай

Журналистка лъсна в брутални кадри!

През 2016г. Надя Крокоева - публицист по специалност, само че доста по-известна с разюзданото си държание и пристрастеността си към неразрешени субстанции, приема поканата на прочут фотограф да я снима.

Тя се навива да се разсъблече пред обектива му против 50 лв., защото по това време е без дом и няма къде да живее. По всяка възможност момичето има наследствена обремененост предадена от татко й - върл комарджия, който я изоставя като дете, а брат й е освидетелстван с диагнозата „ Параноидна шизофрения “.

Надя Крокева е известна измежду феновете на нощния живот с освободеното си държание и безразборния сексуален живот.

Това удостоверяват и фрагментите, на които мацката се вихри като същинска порно звезда. Застанала е в предизвикателни пози, на една от фотосите мъж натиска главата й, до момента в който му прави орална обич, на друга е разголила гърдите си и  перверзно ближе близалка, на трета е брутално разкрачена.

По време на сесията майсторът на обектива не си дава сметка, че след време тези фрагменти ще му костват доста нерви, закани и изнудване от въпросната Надя. Тя го тормози, желае му пари. Пише му смс-и, стартира да преследва и брачната половинка му. Въпреки многочислените тъжби, тормозът продължава и до през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР