През 2016-та Дарин Ангелов се радва на най-добрата година. Актьорът,

...
През 2016-та Дарин Ангелов се радва на най-добрата година. Актьорът,
Коментари Харесай

Най-щастливата година на Дарин Ангелов

През 2016-та Дарин Ангелов се радва на най-хубавата година. Актьорът, който се сгоди за Антония Русева през 2015 година на морето, напролет на идната година се ожени, а през юли стана татко на момиченце. И в професионален проект кариерата му върви стремително нагоре - и на театралната, и на телевизионната и на кино сцена.

Съвсем скоро ще гледаме Дарин на огромния екран в лентата " XII a ", както и в постановката " Чудаци ". А за времето, когато не се занимава със фотоси и подготовки, сп. JOY отбелязва, че той е прелестен татко и е решен да продължава да бъде подобен.

 Снимка 243306

" Надявам се да съм добър татко и ще дам всичко от себе си, това го давам обещание - да бъда татко за образец и да накарам щерка си да се гордее с мен ", непретенциозен е Дарин Ангелов, който е безапелационен, че Дария не е кръстена на него, а си е пристигнала с името.

 Снимка 226470

Той не стопира да хвали и дамата до себе си: " Антония е най-прекрасният човек, който съм срещал в живота си. Има доста комбинативна и остра мисъл, което ме впечатли от първия път.

 Снимка 226468

Запознахме се инцидентно в дискотека. Изключително красива жена, виновна, превъзходна майка, прелестна брачна половинка. Разбрах, че тя е дамата, с която желая семейство от мига, в който се видяхме. Просто по този начин потръгнаха нещата, че нямаше по какъв начин да не се съберем и да продължим напред дружно ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР