През 2016 година тя направи опит за самоубийство, часове след

...
През 2016 година тя направи опит за самоубийство, часове след
Коментари Харесай

Цвети Стоянова разкри най-големия си страх! Две години след инцидента изглежда зашеметяващо

През 2016 година тя направи опит за самоубийство, часове откакто ансамбълът отпътува за Европейското състезание в Израел. Световната шампионка от Измир 2014 скочи от шестия етаж на блока, в който живее баба й, и получи голям брой животозастрашаващи контузии.
Сега Цвети наподобява съвършено и сияе от благополучие. Последователите й в Инстаграм, които постоянно с право я дефинират като най-красивата българска гимнастичка, наблюдават радостните мигове в живота на спортистката.
Тя продължава да бъде с любовта на живота си - футболиста Александър Любенов. Двамата мечтаят за доста благополучие в живота си, за " семейство и деца ". Това, от което сега Стоянова се опасява най-вече, е да не загуби любовта му. Свиква да подготвя повече ястия в кухнята, с цел да го радва. Дългият път на Цвети към възобновяване мина и през голям брой разнообразни, неинвазивни процедури за унищожаване на белези. Сега се е посветила на работата си. Тя още веднъж е в залата, само че като треньор на деца. Смята да се занимава единствено с това и не желае да се завръща към кариерата на играч, защото избира да оказва помощ за старта на дребните гимнастички.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР