През 2016 година мъж на име Виктор Шепард се превърна

...
През 2016 година мъж на име Виктор Шепард се превърна
Коментари Харесай

Как Toyota на 1.6 милиона километра помага при разработката на нов модел?

През 2016 година мъж на име Виктор Шепард се трансформира в интернет сензация откакто измина над 1.6 милиона километра със своята Toyota Tundra. Тогава от компанията взеха решение да наградят Шепард и му дадоха чисто нов пикап в подмяна на неговия „ милионник “.
`Как

В скорошно изявление, Майк Суиърс разкри какво се е случило с този автомобил и за какво от Toyota са решили да създадат тази подмяна. Японската компания е употребява точно този пикап при създаването на новия модел, който се появи през миналата година. Суиърс разкри, че са проучили пикапа и всичко което не е било наред с него, с цел да го подобрят при новия модел.
`Как

В съответния случай това са били единствено няколко неща, защото единствените развалени неща по колата били сенникът пред водача и километражът, който е достигнал своя предел от 999 999 хиляди благи. Друг проблем, който от Toyota са разкрили и решили при новия модел е обвързван с товарното пространство. От компанията са разкрили, че „ леглото “ в задната част е имало няколко проблематични точки, което предиздвикало инженерите да разработят напълно ново товарно пространство от по-лек, устойчив и по-малко корозиращ материал. Заедно с това е създадена и напълно нова рама, която да подсигурява по-добре товарното пространство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР