През 2016 г. Netflix пусна своя собствена интернет услуга за

...
През 2016 г. Netflix пусна своя собствена интернет услуга за
Коментари Харесай

Тествайте латентността и скоростта на ъплоуд с FAST.com

През 2016 година Netflix пусна своя лична интернет услуга за тестване на скорост на име FAST.com , тъй че да може да помогне вярно при диагностицирането на клиенти, които изпитват закъснение при връзката. Отиването на FAST.com изглеждаше най-лесният метод да ревизирате скоростта на връзката си и голямата трафик на Netflix можеше да го поддържа, без проблем.
Сега Netflix споделя, че FAST.com е направила над 500 милиона скоростни теста сред уеб страницата и неговите приложения за iOS и Android и че потреблението му се е удвоило през последните 7 месеца.

„Чували сме от някои консуматори на FAST.com, че желаят повече информация за тяхната интернет връзка. Ето за какво през днешния ден прибавяме способността да измерваме латентността на връзката и скоростта на качване„, написа компанията.

Веднага щом отворите приложението FAST или уеб страницата , пробата за събаряне се извършва. След като извършите това, чукнете „Показване на още информация“ и тя ще започва втори тест, който предлага инертност на ъплоуд и даунлоуд, както и скорости на качване. Той също по този начин демонстрира IP адреса и името на вашия ISP. Ще видите и какъв брой мобилен трафик е нужен за осъществяване на вашите проби.

„Добавяме тези нови измервания към FAST.com, тъй че потребителите да имат по-изчерпателна визия за скоростта на тяхната интернет връзка по всяко време“, добавя Netflix,

Тези нови функционалности вършат FAST.com чудесна опция на приложението за тестване на скоростта на Ookla , като се има поради, че тук няма безусловно никакви реклами. Ookla демонстрира някои реклами, само че те са единствено банери и не са прекомерно инвазивни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР