През 2016 г. Кание Уест пусна песента Famous“, в която

...
През 2016 г. Кание Уест пусна песента Famous“, в която
Коментари Харесай

Враждата между Тейлър Суифт, Кание и Ким продължава

През 2016 година Кание Уест пусна песента „ Famous “ , в която освен споделя, че прави секс с Тейлър Суифт, само че и я назовава с обидни думи.

След като песента излезе, Кание и брачната половинка му Ким Кардашиян потвърдиха, че певицата е дала единодушието си за потреблението на името ѝ, до момента в който самата Суифт отхвърляше думите им. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@taylorswift) on Jun 4, 2018 at 5:39am PDT

Тейлър неведнъж споделяше пред почитателите си в обществените мрежи, че Кание й се обадил, с цел да ѝ показа текста към песента, само че въпреки всичко не е прочел цялото му наличие. Ким Кардашиян отхвърли думите на Тейлър Суифт, като пусна аудио запис, на който тя дава разрешението си за целия текст.

Четири години по-късно неизвестен източник качи видео, на което е сниман диалога на Кание с Тейлър по телефона. Във видеото се чува по какъв начин Уест в действителност споделя за концепцията си, само че пропуща скандалните чести от текста. Суифт дава единодушие, само че единствено за избрани реплики, като споделя, че би трябвало да види целия текст, преди да даде публично зелена светлина за потреблението на името ѝ.
                 
on Aug 5, 2017 at 7:13pm PDT

В резултат в обществените мрежи изригна вълна от мнения против Кание и Ким, посредством които ги упрекват в манипулиране на аудио файлове.

Предстои да забележим по какъв начин ще се развие този неотслабващ спор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР