През 2016 г. една от легендите на баскетбола сложи край

...
През 2016 г. една от легендите на баскетбола сложи край
Коментари Харесай

Биографията на Коби Браянт вече и на български

През 2016 година една от легендите на баскетбола постави завършек на сполучливата си кариера. Коби Браянт ще остане в историята със своите пет шампионски трофеи. За съпоставяне ще кажем, че Майкъл Джордан завоюва шест трофеи в NBA.

 С Янис Адетокумбо смешка не трябва
Да намериш колата си цялостна с... пуканки

Ето за какво колите би трябвало да се заключват

В края на 2017 година единственият тим, за който Браянт е играл в професионалната си кариера - Лос Анджелис Лейкърс, окачи на рафтовете номерата, с който плеймекърът е играл (8 и 24). В края на февруари пък почитателите на баскетбола в България ще имат мотив за наслада, тъй като ще могат да се допрян до живота и кариерата на Коби Браянт.

 Леброн Джеймс против расизма
Леброн Джеймс против расизма

" Защото цветът на кожата, расата или това кой си нямат никакво значение "

Това ще се случи на 27 февруари, когато биографичната книга " Showboat: The Life of Kobe Bryant " ще бъде пусната на българския пазар от издателска къща " Жануа`98 ".



Книгата е дело на спортния публицист Роланд Лейзънби , написал и биографията на Майкъл Джордан , която излезе на българския пазар в края на 2015 година Това не е първата биографична книга, която Лейзънби написа за Коби Браянт. През 1999 година в книжарниците се появи " Mad Game: The NBA Education of Kobe Bryant ".

 Джиджи Хадид е почитател на баскетбола
Джиджи Хадид е почитател на баскетбола

Подкрепя и благотворителни начинания

В над 600 страници се наблюдава възхода и проблемите на Коби със съотборници и треньори, както и в персоналния му живот. Баскетболистът е идеализиран от милиони, само че и, в известна степен, спорен. Но подобен е Коби Браянт .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР