През 2015 първи тийзър на Ad Infinitum, сървайвъл хорър, който

...
През 2015 първи тийзър на Ad Infinitum, сървайвъл хорър, който
Коментари Харесай

Ad Infinitum е все още жив проект, който излиза 2023

През 2015 първи тийзър на Ad Infinitum, сървайвъл хорър, който има за среда на действието си Първата международна война. Играта на Strixlab несъмнено звучеше завладяващо, само че малко неща чухме за нея от този момент – към този момент шест години. Играта направи тази седмица самобитно съживяване от гробищата на неосъществените игрови планове. Това се случи по време на Nacon Direct, където немското студио Hekate Games разгласи, че е поело работата по Ad Infinitum, която ще излезе през 2023 – в Steam и за конзоли.

Hekate дава обещание да предложи забавни загадки, които имат за основа действителни детайли от действителната история на войната, прочувствена история и хорър прекарване в изискванията на Голямата война – нещо, което е правено рядко до момента, динамично изменящ се свят, подчинен от решенията на играещия, достоверно предадени картини, оръжия и снаряжение от войната.

„Вие се биете, с цел да запазите своя разум и да оцелеете в окопите на Голямата война и сред стените на фамилния ви дом. Играйте като немски боец, който е захласнат от ужасите на войната. Ужасяващи създания, смъртоносни клопки и влудяващи мистерии бележат вашия път през бойното поле. Преодолейте ги, с цел да спасите своята душа и разкъсайте завесата, прикриваща надалеч по-смразяващи кръвта истини“, гласи анонса на Ad Infinitum.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР