През 2015 г. Следващият топ модел на Холандия короняса Лоиза

...
През 2015 г. Следващият топ модел на Холандия короняса Лоиза
Коментари Харесай

Красивите мъже, които някога са били жени, сега печелят сърца

През 2015 година Следващият топ модел на Холандия короняса Лоиза Ламърс, първата транс-състезателка, спечелила Топ модел. Тази победа сигурно остави своя отпечатък в историята на модата. Напълно променяйки лицето на хубостта, трансмъжете и дамите към този момент постоянно се появяват на кориците и страниците на фешън списания, както и по подиумите по целия свят.

Събрахме 9 истории за необикновено красиви трансмъже, които са нарушили стандартните стандарти за хубост!

1. Балиан Бушбаум

© reuters.com, © balian-buschbaum.de

През 2007 година Ивон Бушбаум, олимпийска немска състезателка във висок скок, разгласи отдръпването си от спорта заради предпочитание да се подложи на интервенция за промяна на пола. Според Балиан това е било добре премислено решение и в епизод за смяна на пола от сериала на National Geographic той признава, че от ранното си детство е чувствал, че е роден в неверното тяло и постоянно е желал да го промени. През 2013 година Балиан Бушбаум се появи в немската версия на шоуто Dancing With the Stars. Сега работи като лайф коуч и фотосите му постоянно се появяват на страниците на фешън списания.

2. Чаз Боно

© reuters.com, © ChazBono/facebook

Боно звучи познато, нали? Това е по този начин, тъй като Чаз Боно е единственото дете на известните поп реализатори Сони Боно и Шер! Той е роден Честити Боно през 1969 година и се появява в комедийното шоу на родителите си като малко момиче. До 2000 година работи като артист, публицист и медиен шеф за Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD). През 2008 година Боно стартира физическия преход от жена към мъж и по-късно показа опита си във кино лентата, наименуван Becoming Chaz.

3. Бък Ейнджъл

© BuckAngel/facebook, © BuckAngel/facebook

Бък Ейнджъл е жива легенда и икона в ЛГБТ общността! Той е роден като Сюзън и работи като професионален женски модел, криейки тайната си с години. Натискът от комплициране на пола имаше огромно въздействие върху личността му и докара до корист с субстанции. Само решението да се подложи на интервенция за промяна на пола му оказа помощ да получи нов старт в живота. През 2007 година Бък беше коронясан като транссексуален реализатор на годината в премията Adult Video News Award. В момента той ръководи лична компания за продуциране на филми за възрастни, работи като модел, юрист, преподавател и публицист.

4. Лукас Силвейра

© LucasSilveira/facebook, © LucasSilveira/facebook

Лукас Силвейра е канадски рок музикант и композитор, който е роден като момиче – Лилия Силвейра. През 2004 година Лукас излезе пред фамилията си като транссексуален мъж. В момента той е фронтмен на рок групата Cliks и ЛГБТ деятел. През 2010 година Силвейра стана първият транссексуален мъж, спечелил премията за най-секси канадски мъж съгласно канадското списание Premier Music.

5. Катастроф

 Роко Каятос, прочут също със театралното си име Katastrophe, е американски рапър и продуцент. Кариерата му стартира доста от дълго време – през 1998 година, когато Роко печели на шампионат за лирика Youth Speaks. Katastrophe се счита за първия трансмен актьор в хип-хоп жанра. В момента той постоянно се изявява освен като артист, само че и като артист и модел.

6. Джейми Уилсън

 Джейми Уилсън е 20-годишен кънтри музикант, който е живял като жена в продължение на 18 години, преди да излезе като транссексуален човек и да премине през интервенция за промяна на пола. След 2 години тренировки и хормонална терапия, Джейми стана неразпознаваем! Сега той е обещаващ мъжки модел, който към този момент се появи на корицата на списание Candy, както и в реклами на няколко марки мъжко долни дрехи.

7. Томас Бийти

 Томас Бийти завоюва интернационално внимание като първият „ бременен “ мъж в света. Тъй като брачната половинка му била безплодна, Беати решила да резервира женските си полови органи, с цел да могат да имат бебе. Към днешна дата той има 3 деца, които е родил самичък. В момента Томас Бийти е публицист и бранител на въпросите на транссексуалността и сексуалността.

8. Айдян Даулинг

© AydianDowling/facebook, © AydianDowling/facebook

Трудно е да се повярва, само че този космат, татуиран човек е роден като момиче и живее като мъж едвам от 8 години. Айдян основа канал в YouTube, отдаден на неговия преход и културизъм. Той завоюва международно самопризнание през 2015 година, когато беше избран измежду 5-те полуфиналиста на надпреварата Men’s Health Ultimate Guy. За страдание, той не беше съдбоносен да бъде първият трансмен модел на корицата на списание Men’s Health. Но сме сигурни, че това беше единствено началото на страхотна кариера на модел!

9. Бен Мелцер

 Бен е роден през 1987 година като момиче – Ивон Мелцер, само че постоянно се усещаше неловко в личното си тяло. На 23-годишна възраст той стартира своя транссексуален преход от жена към мъж. Сега той е добре прочут в света на модата, защото беше първият трансмъж, който беше показан на европейската корицата на списание Men’s Health! През последните няколко години Бен взе участие в разнообразни фешън планове на огромни марки и дизайнери. И както той сподели пред NBC News: „ Сега се усещам като естествен мъж. Сякаш Ивон в никакъв случай не е съществувала. ”

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР