През 2014 г. Сузи Гала, родом от Кордоба, е удостоена

...
През 2014 г. Сузи Гала, родом от Кордоба, е удостоена
Коментари Харесай

Как жриците на любовта в Барселона се адаптират към епидемията

През 2014 година Сузи Гала, родом от Кордоба, е удостоена със званието "най-хубаво дупе на Испания ". По това време тя се появява и на корицата на списание Interviú, само че шест години по-късно нито изданието, нито състезанието към този момент съществуват.

Сузи обаче я има - през днешния ден тя е на 27 години, живее в Барселона и интензивно поддържа обществените си мрежи, където нейните почитатели - сходно тези от фенклуба на Барса - заплащат месечна такса от 20 $, с цел да имат достъп до наличието, което тя споделя, сама или с колегата си.

"Заради обстановката с вируса съм свалила цената на 10 $ ", споделя тя и акцентира, че девет от 10 нейни почитатели са мъже, които имат доста свободно време, само че страдат от липса на фамилиарност в живота си.

Индустрията (в Испания няма закон, който да я дефинира като незаконна - бел. ред.) през днешния ден е наранена съществено от разпространяването на ковид. Това кара доста от заетите в нея да предизвестяват, че техни сътрудници, които се прехранват с проституция, са принудени да работят в незаконни жилища или да канят клиентите си вкъщи.

"Ние затворихме обществените домове, тъй като сме виновни пред обществото и тъй като е неотложно. Има доста младежи, които не преценят какъв брой огромен е рискът и най-после може да пострадат от това ", споделя мендиджър на компания за полови услуги, който поддържа два огромни клуба, чиито големи билбордове посрещат посетителите на Барселона, без да са изключително обяснителни ( "Apricots " и "Girls ").

Не се заблуждавайте, че това е нелегално - те имат непрекъснат личен състав от 40 до 60 чиновници и напълно законен лиценз за "музикален бар, който може да се резервира за полови услуги ". Казано с две думи, оферират хигиенично и интимно пространство, където се сервират и питиета. Останалото зависи от клиента.

"Apricot " (в превод "кайсия "), прочут още и като "митичния Багдад ", е храм на порното в Европа, който набира известност още през осемдесетте, само че чиновниците му сега са в положение на "временна нетрудоспособност " - факт, който работи като ръчна спирачка за похотта в града. Сузи Гала обаче има друг взор върху обстановката - там, където другите виждат рецесия, тя вижда благоприятни условия. Според нея обществените мрежи овластяват, разкриват нови хоризонти и дават ново поле за работа.

Подобно на стотици други дами по целия свят, тя е част от интернационалната мрежа Only Fans, основана в Лондон, която обезпечава платформа за младежи с профили в Инстаграм, които загатват, че биха разкрили и освен това от себе си.

Това, несъмнено, си има цена, а почитателите, които са избрали своето мечтано момиче, получават право на достъп до интимно наличие, в това число и до персонализирано такова.

"Задължена съм да пребивавам онлайн през по-голямата част от времето, би трябвало да давам отговор на почитателите си, даже когато съм на разходка с кучето или пазаря в супермаркета. Сделката ни с платформата е следната: 30% от направеното е за тях, останалото за мен. Регистрирана съм на свободна процедура и заплащам налози ", споделя Гала и споделя, че откогато в Испания има изключително състояние, клиентите ѝ са намалели, евентуално тъй като имат фамилии и са ангажирани с тях.
"Не всичко е секс - съвсем всичко ", заключва тя.

Хуани де Лусия, притежател на клуб "Багдад ", отворен още през 1975 година, постоянно е поддържал известна фамилна атмосфера в своето заведение. Един от най-известните му реализатори, Динио, се дами за българка, която работи в същия сексуален клуб в Барселона. Двамата таман са пристигнали на отмора в България, когато изключителното състояние е оповестено, и в този момент не могат да се върнат назад.

Всичко това е огромен удар за бизнеса. Когато обаче завърши, в Барселона още веднъж ще бъде празненство, разврат и безконечен празник, както би споделил Хемингуей.

"Не съм сигурен, че туристите ще дойдат тук през лятото ", притеснява се обаче Де Лусия. "Според мен и СПИН беше огромен удар за промишлеността, само че коронавирусът е даже по-лош. Меджик Джонсън е идвал при нас, а в медиите писаха, че е пипнал ХИВ таман тук, само че той го отхвърли. Това беше много благо. "

Един от притежателите на Apricot пък поддържа оптимистична догадка: че след карантината ще дойдат положителни времена.

"Хората няма да възстановят доверието си в другите за един ден, само че се надявам скоро отново да се отворим за външния свят. Вярвам, че без нашата промишленост половото напрежение ще се трансформира в принуждение по улиците ", разяснява той.

А какви са услугите, за които почитателите на Сузи Гала най-вече я молят? Да изпраща свои голи фотоси, като държи табелка с техните имена, а в случай че става въпрос за видео - да загатва името им. Както всички останали, по този начин и тя извършва тези стремежи с една съществена цел - да повдигне духа на хората в тези тежки времена.

Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР