През 2013 г. четирима приятели осъзнават, че могат да печелят

...
През 2013 г. четирима приятели осъзнават, че могат да печелят
Коментари Харесай

Как Антъни Кларк стана хакер на видеоигри на FIFA? | Euronews Tech Talks

През 2013 година четирима другари осъзнават, че могат да печелят пари, като употребяват пропуск във видеоиграта FIFA. Без да знаят за каквито и да е нарушавания, те продължиха активността си, до момента в който ФБР не почука на вратите им. Това е историята на Антъни Кларк, водач на групата и един от най-квалифицираните хакери в света.

Индустрията на цифровите игри е мощно уязвима от хакерски атаки, излагайки своите клиенти – постоянно малолетни геймъри – на риск от машинация.

Само за една година, от 1 юли 2022 година до 1 юли 2023 година, бяха открити над 4 милиона опита за възпаление на настолни компютри, свързани с игри, което засегна 192 456 консуматори по целия свят.

Но какво ще стане, в случай че вие, вашият другар и вашият наследник не сте били хакнатите, а хакерите? И какво, в случай че всички вие не подозирате, че сте направили закононарушение?

През 2013 година Антъни Кларк и неговите трима другари, разбиращи се в технологиите – Рики, Никълъс и Итън – откриха, че могат да вършат па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР