През 2013-а студиото Дриймуъркс откри вдъхновение и комедиен потенциал в

...
През 2013-а студиото Дриймуъркс откри вдъхновение и комедиен потенциал в
Коментари Харесай

Еволюцията не е за всеки

През 2013-а студиото " Дриймуъркс " откри ентусиазъм и комедиен капацитет в историята на праисторически индивиди (след като отминалите столетия бяха неведнъж представяни в киното от динозаври, мамути и саблезъби тигри). Пещерното семейство с доста мускули и малко мозък трябваше да еволюира мъничко, с цел да се справи с изменящия се свят в близост.

Въпреки играта на думи с британската дума crude - недодялан, непохватен, неблаговиден, " Круд " бе изненадващо занимателен. Елементарният сюжет и герои обаче не работят по този начин добре втория път. Филмът нямаше шанс и с програмацията: отлаган неколкократно, в последна сметка той излезе в непретенциозен брой кина в Съединени американски щати предишния ноември, преди да премине към различно разпространяване (VOD, защото Universal са единственото огромно студио без лична стрийминг платформа), а в Европа се завъртя в средата на това лято, откакто от дълго време бе експлоатиран от пиратите.

В продължението " Круд: Нова ера " ориста среща сплотеното, само че примитивно семейство с Хомо сапиенс, които носят семейството Бетърмен. Те са самовлюбени хипстъри и се пробват по всякакъв начин да " цивилизоват " и създадат по-изискани своите нискочели събратя. Прилича малко на конфликта сред колонизатори и радикално население, единствено че в първобитна история като тази мъчно могат да се чакат подтекст и метафори. 

В съпоставяне с тънко изваяните елементи на " Пиксар " анимацията е като изсечена от пещерен човек. По-лошото е, че същото важи за разговора и драматургията. Става за дребни деца, в случай че са доста отегчени от ваканцията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР