През 2009 година фантастичният епос и носител на три награди

...
През 2009 година фантастичният епос и носител на три награди
Коментари Харесай

Световният феномен „Аватар“ на Джеймс Камерън се завръща в кината от 23 септември

През 2009 година фантастичният епос и притежател на три награди „ Оскар “  Аватар  на Джеймс Камерън вечно промени света на киното. Тринадесет години по-късно, на 23 септември, международният феномен, който с доходи от 2,84 милиарда $ продължава и до през днешния ден да бъде най-касовият филм на всички времена, се завръща извънредно на огромен екран в забележителна, механически усъвършенствана версия, която ще ви потопи в невероятния свят на Пандора като в никакъв случай до момента. Готови ли сте да се върнете назад?

Действието на Аватар се развива през 2154 година, а в центъра на историята е парализираният, някогашен морски пехотинец Джейк Съли. Той попада във враждебната среда на осъществявания с екзотични форми на живот извънземен свят на Пандора, където се намират и най-големите находища на един от най-редките и скъпи детайли, нужни за разрешаването на енергийната рецесия на Земята. Като Аватар – човешко схващане в извънземно тяло, Съли се раздира сред два свята, влизайки в обезверена борба за личното си оцеляване и това на локалните хора На‘ви, които са единственото нещо, стоящо на пътя на алчната организация „ Администрация за развиване на ресурсите “ и военната ѝ мощност. 

Също толкоз шокиращ, колкото и преди тринадесет години, Аватар впечатлява с епични мащаби и невиждани механически постижения, напълно във функционалност на вълнуващата история, която печели феновете по целия свят с пълнокръвните си герои и богатото си идейно и тематично многообразие. 

Освен че почитателите на кино лентата ще могат още веднъж да се пренесат на неповторимата Пандора, завръщането на Аватар в кината ще даде опция на доста нови генерации фенове да открият невероятната история на Джейк Съли и Нейтири и да я изживеят по единствения отговарящ метод – на огромен екран. Също по този начин, киносъбитието ще бъде и повече от отлична въведения към премиерата на идната част от историята на Пандора – дълго чаканото продължение Аватар: Природата на водата, което ще дебютира в кината от 16 декември и дава поръчка да бъде още по-грандиозно и впечатляващо!

Режисьор и сценарист на  Аватар  е носителят на „ Оскар “ Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник). В функциите са Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Мишел Родригес, Джовани Рибизи, Джоел Дейвид Мур и др. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Подаряваме си феномена  Аватар  ексклузивно на огромен екран от 23 септември в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР