През 2009 г. Натали Сулеман от САЩ роди първите в

...
През 2009 г. Натали Сулеман от САЩ роди първите в
Коментари Харесай

Ето какво се случва с първата майка на осемзнаци и бебетата й 11 години по-късно

През 2009 година Натали Сулеман от Съединени американски щати роди първите в света осемзнаци и се прочу по целия свят.

Мнозина по този начин и не схванаха за какво й е било да ражда толкоз доста бебета благодарение на инвитро оплождане, при изискване, че към този момент има цели шест.

Многодетната майка израства в неприятно семейство и постоянно е мечтала за дом с доста деца. Но брачният партньор й, разбирайки за нейните проекти, взема решение да я напусне. Освен това се оказва, че самата Натали не може да забременее.

Жената обаче не се отчайва и благодарение на инвитро оплождане се снабдява с шест бебета - две девойки и четири момчета.

През 2008 година Натали още веднъж се взема решение на изкуствено оплождане. От терзание, че в бъдеще може и да не успее да ражда, моли лекаря да постави повече ембриони. Специалистът удовлетворява желанието й и слага 12 ембриона, като по този метод нарушава закона и остава без лиценз.

Всички осем ембриона оцеляват и Натали ражда осем здрави бебета.

"Октомайката ", както я назовават ​​журналистите, се трансформира в същинска сензация. Започва да взе участие в разнообразни токшоута и дава изявленията.

Голяма част от обществото обаче стартира да я осъжда, обвинявайки я в неблагоразумие. Активисти провеждат акции край дома й, потвърждавайки, че дамата просто е жадна за популярност и пари.

Многодетната майка пък не стопира да убеждава критиците в противоположното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР