През 2009 г. Държавният департамент на САЩ определи Васил Божков

...
През 2009 г. Държавният департамент на САЩ определи Васил Божков
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Сега гангстерът ще се прави на ЦИК

През 2009 година Държавният департамент на Съединени американски щати дефинира Васил Божков като най-печалния разбойник на България. Това е съгласно формалните им документи. 2020 година е станал още по-печален. Това разяснява пред " Телеграф Медиа " шефът на " Ефбет " Цветомир Найденов във връзка новата обява във фейсбука на обвинения олигарх.

" Сега ще гледаме следващия фарс, в който най-печалния ни гагнстер ще се прави на Централна изборна комисия (ЦИК) и ще прави избори за Левски с електронна анкета. Не му чета нелепостите, само че съгласно мен не може да се избира нов притежател с анкета. Ако определеният не желае, тогава какво вършим? Какви са тези опити. Наблюдаваме заложническа рецесия с акциите на Левски.

Най-голямата мощ в света - Съединени американски щати го дефинира за най-печалния ни разбойник. Година след година става още по-печален, скръбен. Първо почитателите се дефинираха като хора, които желаят да вземат акциите, след това легендите в лицето на Наско Сираков, защо ги прави тези циркове Божков не знам. Но в последна сметка неговата тактика е да държи акциите, тъй като желае да има гласност, тъй като, в случай че ги съобщи, няма кой да му чете написаното по салфетки и листчета. Всички ще го не помнят бързо като други укриващи се от закона лица в чужбина ", разяснява притежателят на " Ефбет ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР