През 2008 г. Филип Фуше се присъединява към международното бюро

...
През 2008 г. Филип Фуше се присъединява към международното бюро
Коментари Харесай

При старите сгради приоритет е изолацията

През 2008 година Филип Фуше се причислява към интернационалното бюро SAOTA Architecture & Design, където от 2014 година е шеф и управлява в компанията дейностите по планиране, CGI и BIM. Интересът му е ориентиран към обичайна архитектура и резистентност, които сполучливо ползва в осъществяването на разнообразни планове в Южна Африка, Западна Африка, Индия, Китай и Европа. Какво е новото в региона на фасадите, споделя особено за ФАКТИ Фуше, който взе присъединяване в следващото издание на Световната конференция за фасадите, провела се в София.
Господин Фуше, работите на пазара един за нас другоземен пазар – Южна Африка. Какви са трендовете там в региона на фасадите?
На нашия пазар има връщане към планове от разбъркан вид. Отново си пробива път концепцията, че хората не умират денем или нощта, т.е. когато хората отидат на работа денем или спят през нощта постройките отново би трябвало да действат по някакъв метод. Налице е синергия сред обособените функционалности на постройките, което облагодетелства по-големите планове.
Имате поради цветово? Ако има разнообразни видове здания в даден комплекс, то техните фасади са разнообразни и по този начин се разграничават?
Да през фасадата се показват функционалностите на постройката. Последните зависят от светлината и от топлината. Тези всички детайли би трябвало по някакъв метод да се въплатят във фасадата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР