През 2003 година актрисата Кейт Хъдсън ни даде емблематичната романтична

...
През 2003 година актрисата Кейт Хъдсън ни даде емблематичната романтична
Коментари Харесай

3 рецепти за летен детокс

През 2003 година актрисата Кейт Хъдсън ни даде емблематичната сантиментална комедия „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “, а 19 години по-късно ни дава препоръки по какъв начин да реализираме здравословна форма по няколко метода. Фитнес ентусиастката стартира ново начинание – основаване на растително меню, включващо три смутита, предава Tialoto.bg.

Хъдсън има лична уелнес марка – InBloom, с която цели да предложи холистичен метод към храненето, фокусирайки се върху това по какъв начин третираме телата си и какво ядем, с цел да поддържаме форма. Именно по тази причина актрисата споделя своя уелнес метод на живот и ни учи за смутитата, които можем да приготвим в комфорта на личната ни кухня.

Кейт следва строга утринна рутина, стартирайки деня си със сок от целина, следван от протеинов шейк, овесена каша и яйца. Сега закуската ѝ включва и примес от съществени витамини и хранителни субстанции, намиращи се в протеините на прахуляк.

„ Моята заран е елементарна. Събуждам се, размърдвам малко тялото си. Пия топла вода и черно кафе. След това упражнявам и си върша протеиново смути “, споделя актрисата пред Women's Health. Допълва, че не обича приема на хапчета и по тази причина залага на смутита, които ѝ доставят нужната доза витамини и протеин всеки ден.
Петте секрети на Кейт Хъдсън за по-добър живот
1. Почивайте от фитнеса
Да, вярно прочетохте! Трябва да си почивате от тренировките, с цел да се сдобиете с мечтаната фигура. Мускулите имат потребност от време, с цел да се възстановят и да бъдат подготвени за идващото натоварване. По този метод ще бъдете в оптимална форма за тренировката, която ви следва, като не рискувате появяването на травми и схващания.

Треньорите даже предизвикват да си вършиме къси почивки, а когато се постанова, и по-дълги, тъй като не можете непрестанно да изисквате най-много от тялото си. Взимането на таймаут ви дава късмет да се завърнете по-силни в залата.

2. Променете тренировката
Макар да знаем какъв брой е мъчно да се премине към друга подготовка, изключително когато сме намерили такава, която доста ни харесва, смяната е наложителна. Постепенно тялото привиква с натоварването в режима ви и не натрупа триумфи, както първоначално. Затова е добре да вдигнете интензивността, да включите нови извършения, да се насочите към тежести.

Запомнете, че задачите се реализират последователно, тъй че не бързайте да се натоварвате прекомерно. Усетете тялото си и неговите потребности, разберете лимита си и не го преминавайте. Ако вършиме неща, които са прекомерно тежки за вас, може да се контузите или да се нараните съществено.

3. Вие сте неповторими
Една от най-честите неточности е да следвате фитнес рутината и хранителния режим на ваш другар, сътрудник или прочут. Всеки човек е неповторим и неговите потребности са разнообразни от останалите. Тялото ви е това, което би трябвало да слушате и да се движите съгласно неговите стремежи и условия.

„ Всеки човек е неповторим, с самостоятелни потребности, стремежи и качества. Затова би трябвало да намерим това, което ни прави щастливи и ни кара да се движим. Ако желаете да карате колело, карайте колело. Ако желаете да се разхождате, разхождайте се. Ако желаете да плувате, плувайте “, споделя Кейт Хъдсън.

Същото се отнася и до храненето. Диетите са строго избрани режими за всеки от нас, тъй че е значимо да слушате единствено и само тялото си. Разбира се, най-хубавият метод за реализиране на трайни резултати, е да се храните здравословно и в случай че е допустимо, благодарение на диетолог. Така ще разберете кои храни са потребни за вас и кои в действителност ви вредят.

4. Дигитален детокс
„ Мисля, че едно от най-важните неща, които можем да създадем за нашето благополучие, здраве и връзките с хората, е да оставим телефона. Трябва да се отделим от него за няколко часа. Не би трябвало да участва на масата или когато сме с децата си. Трябва да се свързваме с хората на персонално равнище “, споделя Хъдсън.

Признава, че обича да е на телефона си, само че е схванала, че има време и място за това. Когато усети, че устройството ѝ вреди или пречи на обществения живот, тя го оставя у дома и излиза измежду хора. Според актрисата, телефоните предизвикват стрес и основават нереалистична визия за това по какъв начин да наподобява животът ни.

5. Вярвайте на процеса
Постигането на прогрес към смяна в здравето, фитнеса, кариерата, персоналното или психологичното здраве ще бъде последователно и нелинейно. Кейт поучава да вършим мудни крачки и да не чакаме, че всичко ще се случи внезапно. „ Просто поемете надълбоко въздух и вярвайте на процеса. Знайте, че ще имате страхотни дни, само че ще има и тежки и това е обикновено “, споделя тя.

Три предписания за смути
Смути с горски плодове

Съставки:
Няколко кубчета лед 80 мл овесено мляко 4 ягоди 10 малини 15 боровинки 1 банан 1 с. л. лимонен сок 1 с. л. мед 5 листа мента
По предпочитание може да добавите една лъжичка ванилов протеин на прахуляк

Приготвяне:
Всички съставки се поставят в блендер, след което се прибавя протеинът на прахуляк. Блендирайте за към 20-30 секунди.

Зелено смути

Съставки:
Кубчета лед 80 г спанак 1 банан 30 г бадемово масло 1 с. л. мед 80 мл овесено мляко По предпочитание може да добавите ванилов протеин
Приготвяне:

В блендер сложете леда и овесеното мляко. Наредете спанак, бадемово масло, банана и меда, след което прибавете протеина. Блендирайте за 20-30 секунди.

Протеиново смути

Съставки:
Няколко кубчета лед 1 банан 30 г фъстъчено масло 80 мл овесено мляко 80 г боровинки 1 лъжица протеин на прах
Приготвяне:
Сложете първо леда и банана, след което прибавете млякото, боровинките и фъстъченото масло. Най-накрая прибавете протеина. Блендирайте добре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР