През 2002 г. Бразилия стигна до петата си титла от

...
През 2002 г. Бразилия стигна до петата си титла от
Коментари Харесай

Как порно списания помогнаха на Бразилия да вдигне световната титла

През 2002 година Бразилия стигна до петата си купа от Мондиал, откакто завоюва конкуренцията в Япония и Република Корея. В навечерието на шампионата тогава около „ златистите “ се заформи нещо като скандал. Вестник O Estado de Sao Paulo написа, че на футболистите са били раздадени еротични списания, с които те да се разсейват по време на 52-дневния лагер в Куала Лумпур, където нямаше по какъв начин да участват дамите и приятелките им.
Селекционер Луиш Фелипе Сколари изрично отхвърли това и заплаши публицистите на вестника с изхвърляне от специалността. Toй се нахвърли и върху пресаташето на отбора Родриго Пайва, обвинявайки го, че не може да скрие нищо от медиите.

„ Виж, Фелипе, до момента в който ти се опитваше съвсем да набиеш публицистите, аз подготвях публична декларация, че тази информация не дава отговор на истината “, отвърна Пайва.

После обаче и ESPN удостовери за съществуването на такива списания и съглашение сред футболистите и селекционера те да им се радват. Даже се цитираше изявление на нападателя Едилсон: „ Ако Сколари не ни разреши да гледаме списанията, ще би трябвало да си купя надуваема кукла “.



В последна сметка Бразилия победи на Мондиала след победа с 2:0 над Германия на финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР