През 2001 г. нямахме iPhone. Повечето от нас нямаха дори

...
През 2001 г. нямахме iPhone. Повечето от нас нямаха дори
Коментари Харесай

Култовата игра Tropico излиза за iPhone в края на април


През 2001 година нямахме iPhone. Повечето от нас нямаха даже интернет - химера, която днешната юноша даже не може да си показа. През тези години най-големите " цифрови сифони " за вниманието ни бяха Sims, Need for Speed и паметната игра Tropico. Хубави години!

Последната от тези три игри е единствената, която не бе реинкарнирана във версия за смарт телефон, само че това е на път да се промени още на 30 април.

El Presidente ще влезе в джобовете на всеки, който има iPhone 6s или по-нов, откакто неотдавна компанията Feral Interactive разгласи, че най-сетне ще можем да свалим Tropico в цялостния си искра непосредствено на телефона си.

До момента играта бе налична единствено за iPad, което й попречи да набере известността, която имаше при започване на този век.

Tropico е игра, в която сме в ролята на новоназначен президент (диктатор) на дребен карибски остров, с който можем да вършим, общо взето, каквото си пожелаем - да развиваме и добиваме разнообразни запаси, да строим, да създадем войска, да развиваме стопански браншове и какво ли още не.

За голямо страдание, играта няма да е безвъзмездна, само че пък цената от 11.99 $ е незначителна, имайки поради какъв брой занимателна и предизвикателна може да бъде Tropico.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР