През 2000 г., когато е на върха на славата си

...
През 2000 г., когато е на върха на славата си
Коментари Харесай

Гръмна страшен скандал! Луна – любовница на Любо Ганев! Спал с нея само 2 часа след…

През 2000 година, когато е на върха на славата си с шлагерите „ Бягайте крачета ” и „ Тук-там ”, певицата се впуснала в гореща случка с волейболиста, който по същото време е измежду най-изявените ни спортисти. Чалга звездата го забърсала по време на свое присъединяване, а връзките им се развили безусловно за часове, писа „ Уикенд “.

Още същата вечер спах с нея. Това ми се стори необикновено, тъй като в тези години дамите не бяха толкоз отворени и се минаваше най-малко месец, преди да те дарят с целувка, камо ли с освен това. А аз единствено 2 часа след запознанството си с нея, към този момент бях в леглото й. Тогава тя изглеждаше доста добре, а и беше млада, секси жена ”, споделя пред другари Любо Ганев.

Волейболният ас признава, че певицата го смаяла със половата си разкрепостеност. Той бил толкоз впечатлен, че изпълнителката станала негова публична държанка.  Двамата били гаджета към 3-4 месеца, като се срещали само за секс. Любо бил постоянен посетител в мезонета й в квартал „ Хладилника ” , който за времето си бил един от най-луксозните в София. Луна го повличала към спалнята си още щом прекрачвал прага на дома й. Имало случаи, в които даже го правели на плочките в антрето.

В един миг певицата почнала да се държи истерично и настояла надали не двамата да станат публични съпрузи – нещо, което Ганев изрично отхвърлил. Освен това за връзките им се разчуло, а в шоуто си Слави Трифонов разказал анекдот, че прякора на Любо Ганев е Луноход.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР