През 20 големи български града ще мине турнето на българския

...
През 20 големи български града ще мине турнето на българския
Коментари Харесай

Българският вентролог ще обиколи 20 града

През 20 огромни български града ще мине турнето на българския вентролог Димитър Иванов-Капитана. Шоуто " Беше ми 100лично " показва просълзяващо смешна история, която съвсем всеки от нас е изпитал на гърба си.

През очите на стенд-ъп комедианта Димитър Иванов-Капитана и неговия правилен другар Бай Тъньо публиката ще чуе от първо лице какво е да тръгнеш от релсите в Димитровград и да стигнеш до " Шоуто на Слави " и жълтите павета, и за какво нямаш самообладание да се разкараш оттова.

Първата дата от обиколката е през днешния ден, 3 октомври, а мястото е Пловдив. В Асеновград спектакълът ще гостува на 4 октомври, в Кърджали - на 8-и, в Пазарджик - на 9-и, в Сандански - на 10-и, в Благоевград - на 11-и, в Сливен - на 18-и, в Казанлък - на 22-ри, в Перник - на 23-ти, във Велико Търново - на 24-ти, в Габрово - на 28-и, в Плевен - на 30-и. В Монтана шоуто ще бъде показано на 5 ноември, в Димитровград - на 7-и, в Стара Загора - на 8-и, в Добрич - на 11-и, в Шумен - на 12-и, в Русе - на 15-и, във Варна - на 17-и, а на 22 ноември и в София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР