През 20-годишната си кариера Дейвид Бекъм е печелил всевъзможни награди

...
През 20-годишната си кариера Дейвид Бекъм е печелил всевъзможни награди
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм е Мъж на годината

През 20-годишната си кариера Дейвид Бекъм е печелил всевъзможни награди и оценки. А в този момент идва и следващото, което го кара да се усеща изключително горделив.

Днес, 3 септември, GQ ще раздаде своите обичайни награди за 22-ри път. Дни преди този момент на пазара излезе септемврийския брой на изданието, на чиято корица виждаме Бекъм.

Именно на него е присъдена специфичната редакторска премия за Мъж на годината , която ще получи публично на церемонията. И едва ли някой може да оспори този избор.
 Снимка 441156

44-годишният някогашен футболист е бил на цели 11 корици на GQ от 1999 година до момента. Фотосесията за последната е снимана във Венеция. Някои фрагменти са в жанр Джеймс Бонд, на други Бекъм е тъкмо подобен, какъвто сме привикнали да го виждаме - умерено нехаен и загадъчно секси .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@beckham75) на Сеп 3, 2019 в 1:38 PDT

По време на футболната си кариера главният приоритет на Дейвид е да дава най-хубавото от себе си за отбора си. Тогава получава редица обвинявания, че се занимава със странични активност, като реклами и спонсорства.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@beckham75) на Сеп 3, 2019 в 1:39 PDT

Днес точно с помощта на тях съумява да построи един резистентен бранд, едно разпознаваемо име, което освен му носи огромни доходи, само че и му дава опция да оказва помощ на редица благотворителни акции, да дава образец и да бъде ентусиазъм освен за децата си, само че и за всички, които мечтаят да бъдат като него.

Ако му е трябвало 20 години да сътвори своя бранд, в идващите пет Бекъм си е сложил за цел да построи цяла империя. А брачната половинка му Виктория се оказва неговото най-голямо ентусиазъм , тъй като е целеустремена и сполучливо съмвестява бизнеса със фамилията.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм, Елтън Джон и по какъв начин се забавляват дружно
С кого се забавлява семейство Бекъм

Добра среща със остарял другар

Дейвид постоянно се е чувствал удобно, правейки неща, които са разнообразни. И през днешния ден всички бизнес каузи, с които се е заел, са следващото доказателство, че не трябва да се опасяваме да опитвам.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР