През 1996 г. в Атланта Ли Донгхуа спечели златен медал

...
През 1996 г. в Атланта Ли Донгхуа спечели златен медал
Коментари Харесай

Страшна трагедия! 7-годишният син на олимпийски шампион почина за няколко дни

През 1996 година в Атланта Ли Донгхуа завоюва златен орден за Швейцария в спортната гимнастика. Сега 51-годишният мъж би заменил всичките си медали за живота на 7-годишния си наследник Янис, само че това е невероятно. Момчето умря от скоропостижен рак единствено за няколко дни.

``
реклама

Малкото момче вървяло по стъпките на татко и се развивало като отличен състезател. Миналия петък обаче стомахът на хлапето почнал да пораства без причина и Ли Донгхуа завел сина си на доктор.

„ Първо отидохме при персоналния доктор, който незабавно ни прати на педиатър. Оттам неотложно бяхме препратени в болница. Преди да отидем в клиниката, Янис изиска да посетим във верига за бързо хранене, с цел да яде Детско меню. Въпреки че бяхме съвсем пред вратата на болничното заведение, аз обърнах, с цел да извърша желанието на сина си. Храни се с голям вкус и даже изиска втори донът. От него отхапа единствено веднъж и разгласи, че повече не е гладен. Опаковахме го и отидохме в болничното заведение “, споделя опечаленият някогашен гимнастик.

В клиниката дребното малкото момче е сложено под цялостна анестезия и подложено на серия от проучвания. След това лекарите идват с ужасна диагноза. Няколко злокачествени тумора са открити в черния дроб на Янис, а има разсейки и по други органи.

„ Когато разбрах, бях изцяло унищожен. Най-лошото беше, че не можех да сторя нищо за сина си. Просто ми оставаше да се апелирам “, добавя Ли Донгхуа.

Ужасната болест се развива с голяма скорост. Във вторник здравето на Янис толкоз се утежнява, че е настанен в интензивното поделение, а в 17:55 часа на същия ден момчето умира.

„ След това останах при него няколко часа и единствено плаках. Постоянно се питах: Защо? Да се сбогувам по този метод с детето си, това бяха най-ужасните часове в живота ми. Последните ни мемоари са по какъв начин той дояде донъта в болничното заведение. Радвам се, че не страда дълго. Всичко се разви толкоз бързо “, споделя някогашният международен и европейски първенец.

Малкото момче беше заровено в селцето Аглигенсвил в деня след гибелта си.

„ Скъпи, Янис, вечно ще останеш моето малко момче, а аз ще бъда твой татко “, изрича съкрушеният Ли Донгхуа, стоешком самичък пред църквата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР