През 1996 г. предприемачът Кевин Планк поставя началото на собствената

...
През 1996 г. предприемачът Кевин Планк поставя началото на собствената
Коментари Харесай

Кевин Планк – човекът с двете визитки

През 1996 година предприемачът Кевин Планк слага началото на личната си марка за спортни артикули, Under Armour. Решен да успее в новото си начинание, той извършва две функции по едно и също време – на президент на компанията и на управител „ Продажби “.

Ето за какво, когато му следва бизнес среща, наложително носи в себе си две визитки с едни и същи координати. На едната обаче написа „ Кевин Планк, президент “, а на другата – „ Кевин Планк, управител „ Продажби “. В взаимозависимост от това дали би трябвало да вземе значимо решение на момента, Кевин избира коя от двете да даде на индивида насреща.

Така си обезпечава и превъзходен отговор, когато даден клиент желае да купи от него стока на по-ниска цена. „ Като управител „ Продажби “, можех просто да отговоря: „ Слушай, на драго сърце бих ти дал по-добра оферта, само че аз се занимавам само с продажбите и на шефа ми, който през днешния ден работи от у дома, по никакъв начин няма да му хареса. “, споделя предприемачът в своя LinkedIn профил през днешния ден, 23 години след основаването на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР