През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като

...
През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като
Коментари Харесай

Лоши момчета

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като Смъртоносно оръжие и Ченгето от Бевърли Хилс, дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни срещнаха с харизматичните, само че непризнаващи никакви правила служители на реда Майк Лаури и Маркъс Бърнет, по-известни с прозвището си Лоши момчета.

Филмът предложи пресен, занимателен и извънредно кинетичен прочит на buddy cop историите и екшън комедиите, трансформира Уил Смит в международна звезда и даде началото на извънредно сполучливия и обичан франчайз, който на 7 юни се завръща на огромния екран с най-експлозивната си част досега – Лоши момчета: Всичко или нищо .

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се насочат на най-личната си задача досега – да изчистят името на към този момент починалия капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил непосредствено с наркокартели в продължение на години.

С помощта на самия капитан, който е намерил метод да поддържа връзка с тях от „ отвъдното “, двамата се впускат по петите на врага, само че доста скоро от преследвачи се трансформират в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще съумеят да излязат спечелили, или най-сетне ще платят дан на непримиримите си разлики? Какъвто и да е отговорът, едно е несъмнено – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Първият филмов откъс на Лоши момчета: Всичко или нищо разкрива, че новият филм не отстъпва по нищо на своите прародители и има онази иконичната комбинация от спиращ дъха екшън и абсурден комизъм, която направи Лоши момчета толкоз известен и обичан от почитателите франчайз.

https://www.youtube.com/watch?v=uamksctvg28

Режисьори на Лоши момчета: Всичко или нищо са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сюжетът е на Крис Бремнър   (Лоши момчета вечно, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. В функциите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и други

Вдигаме залозите с Лоши момчета: Всичко или нищо от 7 юни в кината и IMAX.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР