През 1994 г., в щата Тексас, някой се обажда на

...
През 1994 г., в щата Тексас, някой се обажда на
Коментари Харесай

Ужасяващият опит на една жена да създаде мисловна форма

През 1994 година, в щата Тексас, някой се обажда на 911, само че просто мълчи по телефона. Въпреки това, полицията отива на засечения адрес. Онова, което откриват в къщата, уплашило всички.Семейството на Мейбъл живеело в тихия град Селина, Тексас (Celina, Texas), на към час северно от Далас. Семейството се състояло от Оливия Мейбъл, нейния брачен партньор Травис и техния наследник Ейдън. Те били нормално и много проспериращо семейство, без проблеми и без странности в държанието. (HiddenTruth.site)

 Оливия Мейбъл и синът й Ейдън
Оливия Мейбъл и синът й Ейдън През март 1990 година, седемгодишният Ейдън е открит мъртъв в локално езеро. Било решено, че той самичък се е удавил. Майка му Оливия, била изпаднала в потрес от скръбта. Тя напуснала работа, спряла да поддържа обществен живот, даже личният й брачен партньор, към този момент не я интересувал. Скоро Оливия и Травис се развеждат.До септември 1991 година, тя към момента се появявала отвън къщата, само че след време изчезнала изцяло. Съседите считали, че нещастната майка е изгубила мозъка си и евентуално е настанена в болница, или е станала аскет.На 27 февруари 1994 година, е извършен телефонен “мълчалив диалог ”, за който споменахме в самото начало на описа. Обаждането било от къщата на Мейбъл. Полицията пристигнала в къщата и почнала да звъни на вратата, само че никой не им дал отговор. После разрушили вратата и влезнали в дома.Вътре всичко било толкоз изоставено, като че ли от няколко години никой не бил чистил. Дебелият пласт прахуляк по всички повърхности и тежкият въздух говорили сами за себе си.
Но, когато служителите на реда влезнали в спалнята, били мощно сюрпризирани. Стаята се оказала необикновено чиста и всички неща били сгънати спретнато. В средата на стаята, Оливия Мейбъл седяла в клатещ се стол, облечена в нощница и обута с чехли. В ръцете си държала домашно направена кукла, жестоко стъкмена от пръчки.Съдейки по положението на тялото й, Оливия била мъртва най-малко един месец.Пред стола се намирал олтар. На масата, покрита с детско одеяло, лежали фотоси на дребния Ейдън, негови рисунки, писма, които Оливия написала на сина си след гибелта му, няколко от неговите играчки, свещи, цветя и урната с пепелта на момчето.Масата била покрита с бележки на жълта хартия на неясен език. По-късно се оказало, че това е санскрит и там са написани думи като “Създай! ” и “Построй/изгради! ”.

 o2 1 - Ужасяващият опит на една жена да сътвори мисловна форма (тулпа)
В началото, всичко било сходно на това, което съседите си мислели – Оливия е полусяла от тъга и прекарвала всичките си дни, копнееща за сина си. И евентуално, някой от съседите (кой тъкмо остава загадка) е звъннял на 911.Но, тогава почнали странностите. Следователите намерили още една записка в къщата, датирана на 27 февруари 1994 година, деня, когато някой се е обадил на 911. В същото време, бележката, била написана сигурно от ръката на Оливия, с нейния добре прочут несиметричен почерк.Но, по какъв начин е допустимо това? Съдейки по останките на дамата, Оливия умира най-малко месец преди този момент!

 Мистериозната записка за самоубийство и домашно приготвената кукла
Мистериозната записка за самоубийство и домашно приготвената кукла В тази злокобна записка е написано (по смисъл) следното: “Толкова съм отговорна. Никога не трябваше да позволявам това да се случи. Аз си потеглям. Няма да ти разреша да ме държиш, ти си гадно и зло творение. Мама идва при теб, Ейдън, моя сладостен Ейдън. Обичам те. “Официалното следствие решило, че Оливия е написала писмото авансово, само че някои от следователите по-късно признали, че до момента в който са били в къщата на Мейбъл, се чувствали доста неловко и като че ли усещали нечие неземно наличие. Те били толкоз уверени в това, че желали даже приканват за консултация специалист по паранормални феномени.Франческо Сантяго, чийто чичо е разбирал от окултизъм, е първият служител на реда, който предположил, че олтарът, основан от Оливия, не е единствено място за поклонение, само че е бил употребен за основаване на по този начин наречената тулпа (Tulpa) или мисловна форма.Може би, Оливия се е опитвала да сътвори облик на мъртвия си наследник и е прибегнала до вълшебен практики. Но какво се е случило по-късно?Кого назовава Оливия в бележката си „ гадно и зло творение “? Може би тулпата, която е основала, въобще не е била сладкия Ейдън, а нещо демонично? Може ли тя да е умъртвила Оливия?За страдание, на пресата не било казано нищо за разкритията от аутопсията на Оливия Мейбъл и повода за нейната гибел.

 o4 - Ужасяващият опит на една жена да сътвори мисловна форма (тулпа)
През 2005 година, казусът на Мейбъл се появява още веднъж в пресата, когато се оказва, че никой не желае да купи изоставената им къща. В последна сметка, наемодателят поканил паранормалния специалист от Остин – Дрю Наваро, да направи „ пречистване “.Според Наваро, незабавно щом влезнал в къщата, той съвсем се задушил. Той споделя пред кореспонденти: “Бил съм на стотици странни места, само че в никакъв случай до момента не съм усещал толкоз мощна мощ, като тази тук. Едва дишах и сърцето ми биеше бясно. ”Енергията на къщата била друга в другите стаи, само че на всички места била доста отрицателна. Наваро не схванал тъкмо какво не е наред с тази къща, само че съпоставя злото създание, което евентуално живее в нея до момента, с дете, изпаднало в нервност от беззащитност и яд.Наваро обобщава: “Желателно е хората да заобикалят къщата и цялото имущество в нея. Все още не съм сигурен какво има вътре, само че изисква доста по-сериозна интервенция! ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР