През 1991-ва в лондонския дворец Кенсингтън Даяна, Принцесата на Уелс,

...
През 1991-ва в лондонския дворец Кенсингтън Даяна, Принцесата на Уелс,
Коментари Харесай

Даяна - с нейните думи, с нейния глас

През 1991-ва в лондонския замък Кенсингтън Даяна, Принцесата на Уелс, взе участие в поредност секрети изявленията, записани с нейното позволение от непосредствен другар за журналиста Андрю Мортън.

 Снимка 306061

По това време Мортън написа книга за живота на Даяна, с цел да покаже какво съставлява действително битието на най-фотографираната жена в света. Обществеността не е наясно, че в този миг бракът на Даяна - Принцесата на Уелс и Негово кралско височество принца на Уелс, е в рецесия.

 Снимка 306060

National Geographic Documentary Films разкрива мислите и възприятията на Даяна в един доста необикновен откъслек от живота й и показва едната страна на една доста комплицирана история... нейната страна. Филмът, отдаден на принцесата, демонстрира архивни фрагменти, фотоси и редки звукозаписи, огромна част от които, в никакъв случай не са били предавани.

 Снимка 306063

Разказани напълно с гласа на Принцесата, без изявленията, огромна част от тези неповторими записи, в никакъв случай не са били предавани.

Тя непоколебимо споделя за прочувствения си брачен ден, за борбата със след родилната меланхолия и булимията, както и последвалата победа над тежко душевно безпокойствие.

 Снимка 306062

Всичко това я води до превръщането й в герой за човешките права по света, в емблематичната и обичана Принцеса на народа.

" Анализирахме основни моменти от живота й и ги подредихме хронологично, след което ги илюстрирахме със публикации от медиите и архивни фрагменти от това време. ", добави Том Дженингс, изпълнителен продуцент на " Даяна: Нейната история, с нейните думи ".

 Снимка 306059

" Така през целия филм чувате по какъв начин работи вътрешният глас на принцеса Даяна, какво се случва в съзнанието й във времена, когато всички имат вяра, че тя живее в приказка. А в реалност бракът и животът й са пред разпад. "

В месеца, бележещ 20-годишнината от гибелта на емблематичната и обичана принцеса, National Geographic ще показа документалния филм " Даяна: Нейната история, с нейните думи ". Премиерата е на 06.08. от 21:55 часа.

 Снимка 306064

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР