През 1991 г. е обявен за Най-сексапилният жив мъж. Актьорската

...
През 1991 г. е обявен за Най-сексапилният жив мъж. Актьорската
Коментари Харесай

14 години след смъртта му Патрик Суейзи остава любимец на всички


През 1991 година е разгласен за " Най-сексапилният жив мъж ". Актьорската му кариера продължава повече от три десетилетия, като се снима в някои от най-великите филми на всички времена. Повечето го познаваме с помощта на неговите “Мръсни танци ”, в които има повече романтика от всичко на света. Днес се навършват 14 години от гибелта му, Патрик умря от рак на панкреаса през 2009 година, само че той продължава да вълнува и разпалва фантазиите ни, извиквайки най-нежните ни мечти.

Каква е тайната на неговото постоянно обаяние? Отговаряме на въпроса в идващите редове.

Отдадеността, с която работи

Патрик трансформира всяка лента в запаметяващ се филм, където и да се появи. Той е толкоз предан на работата си и я прави с такава пристрастеност и без никакви взаимни отстъпки, което проличава във всеки негов взор, всеки жест пред камерата. Няма какво да се лъжем, обичаме отдадените мъже, те ни вдъхват доверие и чувството, че на тях може да се разчита. Заслужено Патрик е номиниран за “Златен глобус ” за филмите “Призрак ” (1990 г.), в който вземат участие Деми Мур и Упи Голдбърг, и за комедийния “На Уонг Фу, благодаря за всичко! Джули Нюмар ” (1995).



Танцът - безконечната сексапил

Роден на 18 август 1952 година в Хюстън, Тексас, той е най-голямото дете на Патси Ивон Хелън,балерина и хореограф. Тъкмо тя го възпламенява по танците, които се трансформират в негова втора природа. Няма нищо по-секси от мъж-танцьор. Той целува ръка, нежно кани на танц, държи се кавалерски, а тялото му се движи по подобен елегантен метод, карайки всяко мускулче да изпъква пред очите ни, че няма по какъв начин да не бъдем съблазнени.

Въпреки че в гимназията оставя настрани танцовите си умения, с цел да се концентрира върху атлетиката, любовта му към балета не угасва и през 1972 година се реалокира в Ню Йорк, с цел да приключи формалното си образование по танци в балетните школи " Харкнес " и " Джофри ". Първата му професионална изява е точно като танцьор. Играе " Чаровния принц " в " Disney on Parade ". Макар да не стига до сцената като балетист, киното печели доста от уменията му на танцьор и кара хиляди дами по света да се влюбват в танца и… в него.



Обича същински

Със сигурност Патрик е можеш да има всяка блестяща актриса в Холивуд или да се трансформира в следващия Дон Жуан. Но той се влюбва същински и споделя живота си с една жена, която познава още от дете, без значение с какъв брой дами се среща пред камерите. Запознава се с бъдещата си брачна половинка Лиса Ниеми, когато тя е единствено на 15 години, в танцовото студио на майка си в Хюстън. Любовта пламва бързо и доста естествено, преливайки от танца към танца на душите. Двамата се женят на 12 юни 1975 година и остават дружно до гибелта на Патрик. Танцуват дружно, снимат се във филми дружно - те просто се обичат. Толкова, Лиса продължава да го боготвори и след гибелта му. Няма по какъв начин да не обикнем мъж, който потвърждава любовта си и остава правилен на брачната половинка си, без значение какъв брой дами са луди по него. Достойнството и чистотата на възприятията му ни карат да го почитаме даже повече.

Обича животните

Първият знак, който приказва за добротата на един мъж, е обичта към животните. След като през 1990 година Лиса прави импровизиран аборт, двойката се отхвърля да има деца. Вместо това те влагат времето и любовта си в своето ранчо, цялостно с кучета, коне и добитък.



Втора женитба

Два месеца откакто научава сърцераздирателната вест за рака, той възобновява обета към брачната половинка си Лиса през май 2008 година Направил го е толкоз особено, на частната гала в ранчото им в Ню Мексико, гостите били единствено фамилията и приятелите. Тогава Патрик язди обичания си жребец, тъкмо като в най-красивите детски приказки. Романтик до последния си мирис, той ни вдъхва вярата, че същинската обич и хубостта ѝ към момента не са изгубени.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР