През 1989 г. в Смолян, обвиняемият Петров, при конфликт, наранил

...
През 1989 г. в Смолян, обвиняемият Петров, при конфликт, наранил
Коментари Харесай

Последна Информация! България В Шок! Петър Петров Уби Жестоко Славка, Веселин, Георги И Гуля

През 1989 година в Смолян, обвиненият Петров, при спор, наранил човек с нож в региона на корема, заради което бил наказан на наказване " отнемане от независимост ", чието изтърпяване било отсрочено.

Към момента на осъществяване на действието в Каспичан, бил оправдан по право.

През 2015 година Петров се пенсионирал и се върнал да живее в двуфамилната къща в Каспичан, където живеели възрастният му татко, а в другия вход - и потърпевшите Георги и Гуля Великови, с които бил в роднински връзки /чичо и стринка/. Между Петров и Великови възниквали спорове, налагала се и интервенция на полицията. Причина за пререканията било това, че Великови постоянно гонели Петров от къщата, защото считали, че не би трябвало да живее там.

През есента на 2018 година, пред очевидци, обвиненият отправял закани по адрес на родствениците си. На 24 септември на улицата пред къщата, сред Петров, който се намирал в лека към междинна степен на алкохолно опияняване и Гуля Великова, зародил спор. Обвиняемият се прибрал в дома си, поставил дребна брадвичка в непрозрачна торбичка и се отправил към дома на чичо си, където влезнал през назаключената входна врата. Намерил чичо си и леля си в стая на първия етаж и ги попитал, по кое време ще спрат да го гонят от къщата. Великова му дала отговор, че няма да спрат нито те, нито децата им след тях. Тогава Петров извадил брадвичката и нанесъл на Великова смъртоносни удари. Веднага по-късно нападнал и по същия метод умъртвил чичо си - Великов.

След осъществяване на действието, причинителят се запътил да излиза от къщата, само че в коридора срещнал децата на преди малко умъртвените му чичо и леля - Славка и Веселин, върху които се нахвърлил с брадвичката и ги умъртвил по същия метод, както родителите им.

Петров счупил телефоните на убитите, измил ръцете си и напуснал къщата, заключвайки след себе си входната врата. Прибрал се и се заключил в дома си, който се намирал на втория етаж на същата къща, само че с различен вход, където бил открит на идващия ден от органите на полицията.

В хода на следствието са осъществени голям брой процесуално - следствени дейности, сред които огледи, разпити, съдебно-медицински експертизи, психолого - психиатрична експертиза.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Шуменския областен съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР