През 1974 г. журналист неволно разкрива семейна тайна: сестрата на

...
През 1974 г. журналист неволно разкрива семейна тайна: сестрата на
Коментари Харесай

Как Джак Никълсън разкри най-шокиращата семейна тайна

През 1974 година публицист несъзнателно разкрива фамилна загадка: сестрата на Джак Никълсън, Джун, в действителност е неговата майка.

Неочаквано телефонно позвъняване. Неделя, 21 юли, 2019, " Arte " излъчи документален филм за чудовището на американското кино Джак Никълсън. В този дребен филм, " трагичната " фамилна история към звездата се напомня на необятната общност. По мотив излизането на " Китайски квартал " на Роман Полански през 1974 година публицист от " Тайм магазин " написа публикация за звездата на кино лентата. В проучването си репортерът открива, че Джун, сестрата на артиста, в действителност е майка му и че тази, която той назовава " мама ", в действителност е неговата баба. Желаейки да му зададе няколко въпроса за това, репортерът бързо осъзнава, че Джак Никълсън въобще не знае за цялата тази история. Точно на 37-годишна възраст артистът научава фамилна загадка, заровена от години.

През 1936 година, Джун, тогава на 17, забременява от женен мъж. За да избегне абсурда и фамилния позор, е контрактувано, че тя ще повери детето си на майка си Етел и ще поеме ролята на сестрата. През 1974 година по време на това телефонно позвъняване Джак Никълсън отхвърля, несъмнено, да повярва. По време на разкритието Етел и Джун са умряли и единствено неговата друга " сестра “, вуйна му Лолен, остава да удостовери изказванията. Тя това и прави. " Бих споделил, че това беше много трагично събитие, само че не беше това, което бих нарекъл травматично, " съобщи той пред медиите след откритието, преди да продължи: " В края на краищата, когато разбрах коя е майка ми, бях много зрял. Всъщност това ми обясни редица неща. Поне се почувствах признателен ". Джак Никълсън в никакъв случай не изиска да направи ДНК тест.

Източник: http://kanal3.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР