През 1966 г., бивш служител на американските военновъздушни сили Чан

...
През 1966 г., бивш служител на американските военновъздушни сили Чан
Коментари Харесай

Бившият служител на ВВС на САЩ – Чан Томас, и неговите разкрития за Исус Христос

През 1966 година, някогашен чиновник на американските военновъздушни сили Чан Томас (Chan Thomas) написва книга, озаглавена “Историята на Адам и Ева ” (). Тази книга разкрива толкоз противоречива догадка, че тя в никакъв случай не е била оповестена цялата, като се изключи няколко глави, защото е попаднала под специфичната цензура на Централно разузнавателно управление на САЩ.По-специално, Чан Томас споделя, че Исус Христос е живял в Индия по време на по този начин наречените “изгубени години “, които са пропуснати в Библията. Пише също, че когато е разпънат на кръста, зад него се е появило НЛО и извънземни са го взели при тях.Сега, след епохата на Ерих декор Деникен, с неговата доктрина за пареоконтакт, надали ще се изненада някой с такива хипотези, само че в тези години те били извънредно необикновени.Чан Томас е работил като откривател и се е занимавал със случаи на наблюдаване на НЛО, тъй че ползата му към тази тематика не е произлязла от нищото. И евентуално, в хода на работата си, е научил доста повече неща, в сравнение с е очаквал.Едва неотдавна, 50 години по-късно, книгата на Томас е дефинитивно оповестена.Томас разказва, че на север от Индия, Исус е живял измежду народа Нага и е останал измежду тях в продължение на 18 години. По това време, Исус преди малко е приключил образованието си в античния храм, който съгласно легендата е бил издигнат от народа Накаaл от изгубения континент Му. Твърди се, че цивилизацията Накаaл е достигнала своята зората преди 50 хиляди години и тогава е населявала 64 милиона души.
Хората на Нага считали Исус за нещо като талант и в продължение на 15 години Исус учил локалния език с цел да написа на него.

 r2 3 - Бившият чиновник на Военновъздушни сили на Съединени американски щати - Чан Томас, и неговите разкрития за Исус Христос
Според Томас, последните думи на Исус преди гибелта му, в действителност са на езика на Нага и значат: “Аз слабея, слабея, тъмнината ме гълтам. ”И когато Исус умира, извънземен транспортен съд идва за тялото му. “Два ангела пристигнаха на Земята в галактически транспортен съд, с цел да се грижат за Исус, откакто е бил разпънат. ”Томас написа, че библейската история за основаването на света и основаването на хората, в действителност е алегория за гибелта на предходна цивилизация.В предговора към книгата, Томас благодари на военачалник Къртис Лемея, на военачалник от военновъздушните сили на Съединени американски щати – Харолд Грант и адмирал Руфус Тейлър. Всички те били хора с извънредно висок обществен статус през 60-те години и единствено те са му повярвали.Също по този начин, Томас написа, че книгата е отдадена на всички, които „ ми се смееха, презираха ме, сложиха ме в психиатрична болница и ме освободиха от длъжността ми “.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР