През 1962 г. британската марка постига първата си международна победа

...
През 1962 г. британската марка постига първата си международна победа
Коментари Харесай

Самоуверени и вдъхновяващи: С Pat Moss Edition MINI празнува успеха на силните жени

През 1962 година английската марка реализира първата си интернационална победа в рали с помощта на гения и пристрастеността на една съвременна героиня в моторните спотове: Пат Мос. Новото MINI Pat Moss Edition за MINI с 3 порти и MINI с 5 порти отдава респект на пионерския дух, спортната история на MINI и екипната работа. И през днешния ден мощните дами играят основна роля в оформянето на триумфа на марката MINI – а това са техните истории.

На Международния ден на дамата през 2022 година MINI отбелязва паметта на именита състезателка. Пат Мос написа историята на моторните спортове през 1962 година, отбелязвайки първата победа на английската марка в интернационално рали по влиятелния маршрут Нордвейк - Монте Карло - Нордвейк, по-известен като "Международното рали на лалетата " („ Internationale Tulpen Rallye “). Нейната победа е освен въведения към неповторимата история на триумфа на Classic MINI в рали спорта, само че и провокира неспокойствие в надпреварите, които са доминирани от мъжете. „ Моси “ и „ Уиз “, както са наричани Пат Мос и нейната навигаторка Ан Уиздъм на спортната сцена, съумяват като екип да реализират неща, които никой не може да пренебрегне. Във времето, когато функциите на половете са предопределени, тези две дами безогледно ги дефинират сами. 60 години по-късно обществото е направило решителни стъпки напред и повече от всеки път при MINI мощните дами образуват триумфа и имиджа на английската премиум марка.

Стефани Вурст е отпред на марката MINI от февруари 2022 година С опита си в региона на цялостното корпоративно ръководство и междукултурния си генезис, тя е твърдо решена да електрифицира английската премиум марка и да обърне мощно внимание на тематиката за устойчивостта. „ Най-фундаменталната концепция на MINI е да употребява спестовно ресурсите и наличното пространство. Малкият екологичен отпечатък, по този начин да се каже, е част от гените на MINI. Когато става въпрос за резистентност, нашите клиенти би трябвало да знаят какво вършим и за какво, с цел да могат да вземат умишлено решение “, споделя Стефани Вурст за своя метод. За нея устойчивото корпоративно ръководство включва и полезности като многообразие, приемливост и космополитизъм. „ Не става въпрос за предпочитане на избрани групи, а за създаване на съвременен екип, който добре отразява и схваща изменящите се световни общности. Една съвременна марка би трябвало да бъде смислена, положителна и непрестанно да се развива. ”

Дженифър Трайбер-Рукенброд способства за това преустрояване като началник на връзките за MINI и BMW Motorrad. За нея разнообразието и равните благоприятни условия са част от рецептата за триумф на MINI: „ Ние ясно виждаме разнообразието като мощ – както в границите на нашата организация, по този начин и отвън нея – подобаващият състав на нашите екипи във всички области е основен фактор за креативност, нововъведения и в последна сметка триумфът на марката MINI. " С гений, храброст и пристрастеност Пат Мос зад кормилото на Classic MINI оставя зад себе си мъжката конкуренция на Tulip Rally – а в това време и обичайният модел за подражателство.

Сега името на умрялата през 2008 година рали състезателка носят специфичните модели в нейна чест. Pat Moss Edition за MINI Cooper S с 3 порти (среден разход на гориво: 6,6 – 6,2 л/100 км; CО2 излъчвания (комбинирани): 151 – 140 г/км съгласно WLTP), MINI Cooper S с 5 порти (среден разход на гориво: 6,8 – 6,2 л/100 км; CО2 излъчвания (комбинирани): 154 – 141 г/км съгласно WLTP) и MINI John Cooper Works (среден разход на гориво: 7,1 – 6,8 л/100 км; CО2 излъчвания (комбинирани): 162 – 156 г/км съгласно WLTP) ще бъдат въведени на пазара през май 2022 година – тъкмо 60 години след триумфа в Нидерландия. Техният дизайн отдава респект както на традициите на марката в моторните спортове, по този начин и на персоналната история на Пат Мос и Ан Уиздъм, като също така интегрира продуктови нововъведения на MINI като Multitone покрива. „ Когато към този момент има мощна история, както е при Pat Moss Edition, е наслаждение да дефинирате детайлите, да комбинирате детайлите, които акцентират тази история, да изберете вярната цветова композиция и да коригирате разположението на дизайнерските характерности “, споделя виновната дизайнерка на MINI Моргане Баваньоли. Нейната лична история в MINI стартира през 2010 година със стаж в Мюнхен, който я въодушевява през цялото време и оформя кариерата й. Почти 10 години по-късно и след позиции в Designworks и BMW, Моргане Баваньоли се завръща в дизайнерския екип на MINI. Там тя дава отговор и за цветовата идея на MINI Electric Pacesetter. Съвсем неотдавна, да вземем за пример, тя създава и дизайна на декоративните и вътрешни повърхности за MINI Countryman в "Untamed Edition ". Сърцето й бие за изненадващи елементи, които даже почитателите на MINI ще виждат едвам на втори взор. Например главният знак на MINI Pat Moss Edition – графиката на лале, която може да се види дискретно, само че и неподражаемо, на доста места. Именно с тези специфични елементи дизайнери като Моргане акцентират самостоятелния темперамент на MINI и способстват за триумфа на марката. „ Да бъдеш дизайнер в MINI е нещо особено. Възможността да се включваш в изцяло разнообразни планове и да работиш на разнообразни равнища – от предварителна разработка и изследване до концептуални коли и внедряване в серийно произвеждане – постоянно е освежаваща “, споделя Моргане Баваньоли за персоналните си желания.

Разказването на истории като тази на Пат Мос е пристрастеност и на Лина Фишер. В Editorial Office на MINI работи за Editorial Marketing и списание MINI Insider. Тя е част от MINI от 2010 година В публицистичното наличие за Pat Moss Edition, Empowerment на дамите е фокусът в няколко връзки – фотограф, редактор и две каскадьорки работят дружно за фотосите и показват специфичния модел, планиран най-вече от дами. „ Горда съм, че работих по този план в екип с толкоз мощни и вдъхновяващи дами “, споделя Лина Фишер.

Верена Маркарт, продуктов управител в MINI, също цени този тип ентусиазъм в работата си. За нея MINI общността постоянно е на първо място основен мотор в нейната работа. „ Всеки ден ме стимулират неконвенционални, с многостранни ползи, изобретателни и самоопределящи се персони, за които са значими общността и новите прекарвания. “

Победата в ралито, за която припомня Pat Moss Edition, е обвързвано и с годната и до през днешния ден философия на MINI: „ Born to compete “. Мотото добавя бързите обстоятелства за именитото Tulip Rally, които са изброени под Side Scuttles на предните странични панели: маршрутът Нордвейк - Монте Карло - Нордвейк, дистанцията 2 500 километра, автомобилът Mini Cooper и неговият стартов номер 104.

„ MINI значи да мислим за нещата по друг метод и това е, което одобрявам в нашата марка “, споделя Ивон Шрадер, която оглавява областите на ръководство на марката, ръководство на връзката и Artwork в MINI. „ Това, което свързвам с триумфа на Пат Мос, е мотото „ Only MINI can do “, трансформирайки фантазиите в дейности. „ Моси “ и „ Уиз “ застанаха на старта с този метод на мислене. Те се осмелиха да създадат невероятното, вместо просто да приказват за това. "

По-късно навигаторката Ан Уиздъм напомни триумфа с Classic MINI с английски Understatement: „ Тогава не се виждахме като пионери, просто карахме на рали. ” Екипът на MINI твърдо има вяра, че разнообразието е мощ. Екип, формиран от играчи с друг генезис и персони, е от решаващо значение тук – от тяхното взаимоотношение непрекъснато се появяват нови хрумвания, решения, артикули и услуги за марката MINI.

*Източник: www.mini.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР