През 1961 г. актрисата София Лорен участва във филма „Две

...
През 1961 г. актрисата София Лорен участва във филма „Две
Коментари Харесай

86-годишната София Лорен отново е на екрана след 10 г. отсъствие

През 1961 година актрисата София Лорен взе участие във кино лентата „ Две дами “, в който играе млада жена, която се пробва да защищити щерка си от ужасите на войната. Филмът е режисиран от брачна половинка ѝ Карло Понти. Почти 60 години по-късно кинолегендата още веднъж ще се появи на екрана, още веднъж ще играе жена, която се пробва да се грижи за дете, и още веднъж режисьор ще е Понти – Едуардо Понти, синът ѝ от Карло Понти. В изявление за „ Entertainment Weekly “ 86-годишната актриса изясни какво я е предиздвикало да се върне на екрана след 10 години неявяване и да направи този кръг в кариерата си.

Снимка: Getty Images

Едно от нещата, несъмнено, е любовта към сина ѝ: „ Обичам да работя със сина си, тъй като двамата се познаваме доста добре “, изясни тя. „ Харесва ми по какъв начин режисира ролята ми. “

Двамата към този момент завършиха работата си по кино лентата „ Животът пред нас “, в който Лорен играе стара жена, оживяла след холокоста, която взема решение да приюти и да отгледа сенегалско момченце. Потребителите на Netflix ще могат да гледат кино лентата от 13 ноември.

Това е първият филм на Лорен след телевизионния „ Къщата ми е цялостна с огледала “ от 2010 година Дълго време изглеждаше, че актрисата се е отказала от киното, само че очевидно просто си е взела по-дълга отмора.

Трейлър на кино лентата и още за мотивацията на София Лорен да се върне на екрана може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР