През 1952 г. войските на НАТО участват в поредното обучение,

...
През 1952 г. войските на НАТО участват в поредното обучение,
Коментари Харесай

Триъгълно НЛО прекъсна военни учения на НАТО

През 1952 година войските на НАТО вземат участие в следващото образование, изпълнявайки интервенцията „ Майнбрейс “. Изведнъж всичко било прекратено от появяването на НЛО. Според формалния отчет точно неидентифициран обект е прекъснал ученията.

Ученията през 1952 година били проведени от 10 страни в интернационалните води покрай Норвегия и Дания и били планувани за интервал от 12 дни. Общо взели участие хиляда самолета, двеста кораба и 80 хиляди военни.

Упражненията бяха показани във кино лентата „ Проектът на синята книга “. Продуцентът Дейвид О’Лири означи, че събитието е имало за цел да покаже на Съветския съюз силата на Америка и нейните съдружници.

На 13 септември част от екипажа на датски унищожител забелязал чудноват предмет с триъгълна форма, който се насочвал с огромна скорост (около 1500 км/ч) на югоизток. Нещото излъчвало синя светлина.

Подобни наблюдения се провели на 20-21 септември. Капитан Едуард Дж. Рупелт споделя, че офицерът от Пентагона на смешка предложил на военното разузнаване да прегледа деликатно летящите обекти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР