През 1939 г. в апартамент в Париж е заключен и

...
През 1939 г. в апартамент в Париж е заключен и
Коментари Харесай

От 1939 година никой не бе влизал в апартамента на мадам дьо Флориан, а когато наследниците ѝ го отворили, останали потресени от намереното

През 1939 година в апартамент в Париж е заключен и зарязан. Седемдесет години по-късно отварят жилището и откриват художествени полезности, които са изведени в милиони.

На двадесет и три, мадам дьо Флориан излезе от жилището си в Париж, Франция. През 1939 година стартира Втората международна война и евентуално, мадам дьо Флориан научава, че немските бойци наближават Париж.

Жената се опасява от заплахата, заключва жилището и си потегля с другите парижани.



Мадам дьо Флориан отпътува на юг, в свободната зона, където би могла да живее в сигурност.

Тя в никакъв случай не е била в положение да се върне в жилището си. Въпреки това, траяла да заплаща налог за останалата част от живота си. През 2010 година мадам дьо Флориан умряла на възраст от деветдесет и една години.

След гибелта на дамата, наследниците научили за жилището в Париж. Те наели експерт да направи списък на всички неща в изоставения апартамент.

Отварят вратата и целият екип изтръпва! Апартаментът е в съвършен тип от епохата преди Втората международна война.

По-важното е, че имало доста скъпи неща в жилището. Дървени, порцеланови и стъклени съдове. Картините били свалени от стените, като че ли са подготвени да бъдат превозени, само че притежателите не са имали задоволително време за това.



Тази тоалетка наподобява по този начин, като че ли чака да се върне към своята стопанка. Гребени, прахуляк и парфюмени бутилки разпръснати върху нея.



В ъгъла на стаята са прашни истински кукли на Мики Маус. Те са отражение на времето преди началото на Втората международна война.



Може би най-интересното изобретение е картината на една красива жена в розова рокля. Нататъшно изследване демонстрира, че дамата е Марта де Флориан, бабата на мадам дьо Флориан.



Художникът е незнаен, само че след откривателите до заключението, че това е Джовани Болдини, италианския художник от интервала на Бел Епок.

Марта Дел Флориан била доста добре позната парижка актриса, която води първокласен метод на живот. В жилището е открита сбирка от любовни писма от известни ухажори, в това число няколко от министър председателите и президентите.

Докато Марта е изобразена на картина на Джовани, това е още едно доказателство, че те са били любовници. Портретът на Марта е приключен през 1888 година, когато тя е била на двадесет и четири години. През 2010 година картината е била продадена за Щатски долар 3.4 милиона, откакто е била открита в изоставения апартамент. Това беше най-важната полезност от творбите на Джовани.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР