През 1919 г. Конрад Хилтън се сдобива с първия си

...
През 1919 г. Конрад Хилтън се сдобива с първия си
Коментари Харесай

Как ще изглежда туризмът след 100 години

През 1919 година Конрад Хилтън се снабдява с първия си хотел и се отдава на промишлеността на гостоприемството. Днес почитателите му от едноименната верига, която обгръща към 5700 хотела в над 110 страни по света, вземат решение да помечтаят по какъв начин ще наподобява промишлеността след още 100 години.

На първо място е значима концепцията на хотелиерите, че работната седмица ще трае два до три дни. Оттук насетне всичко е възможно - междугалактически пътувания, персонализирани прекарвания в хотелите и прелестни ястия, основани с 3D принтери.

Според специалистите след 100 години най-важна ще е персонализацията на прекарването. Така всеки посетител с подкожните си микрочипове ще може да задава параметрите на обкръжаващата среда съгласно потребностите си, да вземем за пример да контролира осветеността или температурата на въздуха в стаята. В лоби бара също ще може да се избира сред спокойствието на спа зоната и шумното забавление на купона.

Благодарение на това личният състав ще има повече време да поддържа връзка с клиентите и да се трансформира в същински техен асистент. Причината е, че в софтуерния свят хората още повече ще се нуждаят от другарство.

Само щадящите естествените запаси компании ще оцелеят след 100 години, сигурни са в " Хилтън ". Затова залагат
както на куполи, предпазващи от неподходящи естествени въздействия, по този начин и на потреблението на пластмаси, извлечени от океана.

Плуване във виртуално море и нанагорнище на " цифров Еверест " са удоволствията на бъдещето съгласно анализаторите на " Хилтън ". Енергията, изразходвана при напъните на екскурзианта, ще бъде " впрягана " за по-нататъшната активност на хотела.

Менюто ще включва повече растителна продукция - водорасли, а източник на протеини ще са най-вече насекомите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР