През 10 закона в 11-ти пак се занимават със Закона

...
През 10 закона в 11-ти пак се занимават със Закона
Коментари Харесай

БСП към управляващите: Какво е извънредното във въвеждането на лиценз за игра, че го правите през Закон?

През 10 закона в 11-ти отново се занимават със Закона за хазарта, а не с децата в неравностойно състояние
„ Това Народно заседание ще бъде запомнено с етикета „ Преходни и заключителни разпореждания “, безапелационна бе националният представител от Парламентарна група на „ Българска социалистическа партия за България “ Надя Клисурска от парламентарната естрада във връзка следващите лобистки текстове, които ръководещите се пробват да прокарат през Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние.

„ Не виждам какво е изключителното във въвеждането на лиценз на
хазартна игра, че го вършиме през Закона за изключителното състояние. Но очевидно към този момент е процедура всяко Народно заседание да стартира със Закона за хазарта и да приключва със Закона за хазарта “, обърна се тя към вносителите на текстовете от болшинството.
„ В комплект с това ни се оферират текстове, свързани с поддръжката за приемните фамилиите, които отглеждат деца с над 90% степен на увреждания, както и за настанени при близки и родственици. Тази помощ обаче се разпределя по извънредно дискриминационен метод и нищо не се прави за решение на въпроса с огромната разлика сред помощта, която получават приемните фамилии и околните и роднините на децата “, подлага на критика Клисурска.

„ Отново се прави законодателство на парче през преходни и заключителни разпореждания - не, с цел да се реши един проблем, а да се отворят два-три последващи “, уточни казуса тя.

„ През 10 закона в 11-ти отново се занимават със Закона за
хазарта, а не с децата в неравностойно състояние. Чакат с отворената чанта да си получат комисионните, в случай че издадат лиценза, за който желаят. Срам и срам “, означи от своя страна депутатът от левицата проф. Румен Гечев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР