Прея отваря нова страница в живота си и се завръща

...
Прея отваря нова страница в живота си и се завръща
Коментари Харесай

Прея и новите лоши навици

Прея отваря нова страница в живота си и се завръща с цялостна мощ, представяйки на меломаните нов сингъл и публично видео към него- Lo6 navik. Аранжиментът е дело на Денис Попстоев. Mузиката е колаборация сред него и самата Прея, която основава и текста към песента. С нова вдъхновяваща визия, която заразява и със мощно изразена характерност, изпълнителката дава своето обръщение към дамите да преследват самоуверено и изрично незабравимите си моменти.
Именно в това ново й амплоа, зад нея застава и обичаният дамски бранд PANDORA, чиято същина е да отбелязва Жените и да акцентира тяхната вътрешна и външна хубост, тяхната мощ и тяхната емоционалност. “Това е план, зад който би застанала всяка една дама, усетила разтърсващата, подлудяваща обич. Любов, която не излиза от главата ти и кара всяка твоя част да потрепва. А има ли дама, която не я е изпитвала? Песента в действителност е за всяка една от нас. Като бижутата ни.
А Прея е гений, заслужаващ вниманието, което ще притегли с дебютния си албум, сигурно.”- разясниха от PANDORA България.

Парчето „ Lo6 Navik “ е една дребна част от огромната изненада, която певицата готви за публиката, а точно – дълго чакания дебютен албум. В него тя и екипът й опитват с разнообразни музикални стилове. Творческият артикул ще зарадва меломаните, които търсят друго и новаторско звучене измежду българските реализатори, както и забавни колаборации сред тях. Цялостното обръщение на албума е ориентирано към силата да преследваш фантазиите си и смелостта да ги сбъдваш. Girl power без аналог на българския пазар.
Албумът ще бъде показан с лайв тайфа, която включва инструменталистите Евден Димитров (бас), Волен Милчев (беквокали), Радо Казасов (барабани), Божидар Василев – Trombobby (тромбон и контролер), а през тази година към състава се причисли и Денис Попстоев (синтезатори и саксофон).
В края на 2018, Прея взе смелото решение да стартира сама да продуцира музиката си, а резултатът може да чуете на 30-и май в клуб EXE София. Тази дата поставя и началото на турнето, което изпълнителката и бандата й ще създадат в разнообразни български градове. За повече информация по отношение на датите и местата, които ще посетят – следете фейсбук страницата и инстаграм профила на певицата.
https://www.facebook.com/Preyah.Official/
https://www.instagram.com/preyah_yeah/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР