ПРЕВЮВсяко хубаво нещо има край, а днес (25 май) е

...
ПРЕВЮВсяко хубаво нещо има край, а днес (25 май) е
Коментари Харесай

НА ЖИВО: "Барселона" - "Валенсия"



ПРЕВЮ


Всяко хубаво нещо има край, а през днешния ден (25 май) е денят, в който ще бъде поставена последната точка на сезона в шампионата за Купата на краля в Испания. Един против различен ще се изправят " Барселона " и " Валенсия ", а срещата може да гледате от 21:30 ч. директно по bTV Action.

Какво следва да забележим? Никой не знае!

Финалите на мощните шампионати са вълнуващи, тъй като не приказваме за акция, построена на тактически решения, а за един мач, в който всичко може да се случи. Така е и през днешния ден, макар че " Барселона " е апетитен за любимец.

И няма по какъв начин да е по различен метод, откакто отборът е рекордьор по извоювани титли от този шампионат - 30 в 40-те си финала! Каталунците са в мощна серия, откакто в последните 4 години непроменяемо са носители на Купата. С сходно достижение може да се похвалят единствено два клуба - " Реал " Мадрид (1906 - 1909 г.) и " Атлетик " Билбао (1930 - 1934 г.). Така че, в случай че през днешния ден каталунците побеждават, те ще запишат неповторима победна серия.
Без празненства за " Барселона ", даже при успех с Купата на краля Гледайте финала против "Валенсия " директно по bTV Action в събота от 21:30 ч.
Спечелване на Купата на краля пък би било непълен реванш за почитателите, които към момента помнят разочарованието от отпадането на Меси и компания от Шампионската лига. Каталунците победиха " Ливърпул " с 3:0 в първия мач от полуфинала, само че в реванша позволиха 4 безответни гола.

От другата страна на игрището ще бъде тимът на " Валенсия ". Клубът е печелил трофея 7 пъти, за последно през 2008 година, като това е последното отличие във витрината му. На край пък е взел участие 16 пъти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР