Превръща се в глобална платформа за обмяна на трафикРазширяването на

...
Превръща се в глобална платформа за обмяна на трафикРазширяването на
Коментари Харесай

NetIX обяви мащабно разширение на мрежата си

Превръща се в световна платформа за обмяна на трафик

Разширяването на мрежата е от първостепенна значимост за NetIX, съобщи създателят на компанията Невен Дилков (източник: NetIX)

Платформата за продан на данни NetIX Communications разгласи огромно разширение на съществуващата си мрежа на пет континента. Така NetIX се трансформира в световна платформа за обмяна на трафик, оповестиха от компанията.

До момента NetIX имаше точки на наличие в 25 центрове за данни в Европа и един в Съединени американски щати, само че с разширението към този момент покрива 35 страни и свързва 3700 мрежи в 151 точки (65 града), като обезпечава най-ниското допустимо времезакъснение и най-кратък път до 85% от дейните самостоятелни платформи за обмяна на трафик в света.
още по тематиката
Членовете на NetIX са свързани с водещите клауд/CDN платформи и над 30 IXP в Европа, Азия, Северна Америка, Южна Америка, Африка и Австралия, прецизираха от компанията.

Някои от новите места, в които към този момент е показана NetIX, са: Ашбърн, Атланта, Денвър, Чикаго и Ню Йорк в Съединени американски щати, Сао Пауло и Лима в Северна Америка, Санкт Петербург в Русия, Пекин, Дубай, Хонг Конг, Сингапур, Токио, Мумбай, Джакарта в Азия, Йоханесбург в Африка и други

„ NetIX е замислена като световна мрежа още когато я създавахме. Работихме интензивно, с цел да реализираме това равнище на софтуерна функционалност и към този момент сме световни. Разширяването на мрежата е от първостепенна значимост за нас ”, разяснява Невен Дилков, създател на NetIX Communnications.

Покритието на мрежата е реализирано посредством съглашения за световно партньорство, като мрежите на NetIX и на нейните сътрудници ще бъдат интегрирани посредством SDN технология, което ще им разреши да работят като единна хомогенна мрежа от край до край. Занапред клиентите на NetIX ще могат да получават услуги във всички локации, маркирани на картата на NetIX.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР