Превозвачите у нас в готовност за нови протести - този

...
Превозвачите у нас в готовност за нови протести - този
Коментари Харесай

Превозвачите може да пренесат протеста си в сърцето на ЕС

Превозвачите у нас в подготвеност за нови митинги - този път в Брюксел. Причината е, че става все по-вероятно да бъде призната френската самодейност, станала известна като закона " Макрон ".

„ Да блокираме европейския парламент и столици на Западна Европа – Париж, там, където е Макрон – с цел да види, че хиляди хора остават без работа”, прикани пред камерата на bTV Красимир Вълчев, шеф на една от многочислените компании за интернационален транспорт, които може да бъдат ударени от текстовете.

За митинг, само че в Брюксел прикани интернационалните превозвачи евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на „ Тази заран ": „ Пред комисията в Брюксел всеки френски селяк се бие за всеки цент домат, а тук приказваме за 150 000 индивида, които вършат 17% от нашия БВП”.
Ангел Джамбазки към превозвачите: Крайно време е да докарате камионите си в Брюксел Притиснати сме в ъгъла, подготвени сме и на крайни ограничения, съобщи шефът на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев
Според превозвачи продължава политическото държание по оста Западна Европа – Източна Европа. Един от най-спорните текстове планува командированите водачи да се връщат на всеки три седмици в родината си.

„ Ние сме притиснати в ъгъла и няма накъде, ние сме подготвени на всичко, даже и на крайни мерки”, прям е изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев.

Български евродепутати ще се борят текстовете, защитаващи превозвачите ни, да влязат в пленарна зала преди гласуването при започване на юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР